Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Τρελός… με το μπάσκετ!

Ο Τζίμι Γκόλντστιν δεν είναι απλά μία γραφική φιγούρα των γηπέδων, που έκανε την εμφάνισή του και στο Ευρωμπάσκετ. Είναι κάτι παραπάνω από αυτό.

Τρελός… με το μπάσκετ
Δεν είναι ούτε ο Φρέντι Κρούγκερ, ούτε ο κροκοδειλάκιας σε σύνταξη, ούτε ο Μάικλ Τζάκσον που αναστήθηκε...

Από το παρουσιαστικό του και μόνο τραβά τα βλέμματα. Το έκανε και στην «Αρένα Στόζιτσε», όπου εμφανίστηκε για να παρακολουθήσει το Ευρωμπάσκετ. Δεν βλέπεις συχνά έναν σχεδόν ηλικιωμένο άνθρωπο να φορά φανταχτερά κοστούμια ή δερμάτινα, πλατύγυρα καπέλα, περίεργα φουλάρια και να φέρει γκρίζα χαίτη. Όμως ο Τζίμι Γκόλντστιν είναι-όπως λένε και στην πατρίδα του-… more than meets the eye. Δηλαδή κάτι παραπάνω από αυτό που δείχνει.

Πολλοί στις ΗΠΑ λένε πως ο Χιου Χέφνερ, ιδρυτής του Playboy και… πρότυπο κάθε άνδρα, ωχριά μπροστά του. Διαθέτει αμύθητη περιουσία, την οποία ουδείς ξέρει με ακρίβεια πώς απέκτησε. Άλλοι λένε πως την απέκτησε μέσα από μεσιτικές δραστηριότητες, άλλοι από την πώληση τροχόσπιτων, άλλοι από τη μόδα… «Με ρωτάνε τι δουλειά κάνω περισσότερο για να μάθουν την περιουσία μου παρά από ενδιαφέρον. Εγώ απλώς λέω πως έκανα κάποιες επιχειρηματικές κινήσεις που πήγαν πολύ καλά», απαντά ο ίδιος.

Ο απροσδιορίστου ηλικίας άνδρας («… έχω σταματήσει εδώ και αρκετά χρόνια να απαντώ πόσο χρονών είμαι») έχει τρέλα με το μπάσκετ και τη μόδα. Παρακολουθεί περίπου πέντε αγώνες την εβδομάδα στο ΝΒΑ, κατά βάση- ως μόνιμος κάτοικος Λος Άντζελες-των Λέικερς, όπου έχει διαρκείας από τη δεκαετία του 1960, αλλά ταξιδεύει σε όλες τις έδρες. «Προσπαθώ να υποστηρίζω όλες τις ομάδες το ίδιο. Λατρεύω το μπάσκετ», έχει δηλώσει ο ίδιος. Ο κομισάριος του ΝΒΑ έχει δηλώσει πως «… είναι ο φίλαθλος που έχει προσφέρει τα περισσότερα χρήματα από κάθε άλλον για να δει αγώνες του πρωταθλήματος. Εγώ τον αποκαλώ… super-fan».

Κι αν δεν το διαπίστωσε κανείς από το ντύσιμό του, είναι μέγας λάτρης της ομάδας. Πέρα από τους αγώνες μπάσκετ, παρακολουθεί συχνά επιδείξεις μόδας όχι μόνο στις ΗΠΑ, αλλά σε όλο τον κόσμο και έχει φιλική σχέση με τους κορυφαίους σχεδιαστές του κόσμου. Παράλληλα δεν έχει κρύψει την αδυναμία του στα τοπ μόντελς με αρκετά εκ των οποίων έχει βρεθεί να κυκλοφορεί συχνά.

inner

Στα νιάτα του διατηρούσε δεσμό με την Αμερικανίδα ηθοποιό Τζέιν Μάνσφιλντ, ενώ έχει κάνει περάσματα από ταινίες όπως ο «Μεγάλος Λεμπόφσκι» και το re-make στους «Άγγελους του Τσάρλι». Το σπίτι του θεωρείται ένα από τα πολυτελέστερα στον κόσμο και μέσα του έχει χτίσει… night club. Ωραίος τύπος…

inner

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: