Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Γιάννη, πάρ' το αλλιώς...!!

Ο Παναθηναϊκός δεν βλέπεται, ο Αναστασίου φοβάται κάθε αντίπαλο και είναι εκείνος που περνάει τη νοοτροπία της μικρής ομάδας στους παίκτες του! Για να αλλάξει το Τριφύλλι πρέπει να αλλάξει και ο Γιάννης! Ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Πλατανιά πέταξε για άλλη μία φορά το πρώτο ημίχρονο περιμένοντας τους Κρητικούς πίσω από την σέντρα, δέχθηκε παράλληλα και το γκολ, για να ξυπνήσει μόλις στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα και να φύγει με τον βαθμό από τα Περιβόλια.
Η ευθύνη για την... παθητική νοοτροπία είναι ξεκάθαρα του Αναστασίου, ο οποίος μετά το ματς στη Πάτρα δεν βελτίωσε τίποτα από τα «στραβά» που είδε και ταυτόχρονα δεν ακολούθησε το μότο που είχε στην αρχή της σεζόν όταν μιλούσε για επιθετικό ποδόσφαιρο και πίεση ψηλά.
Το ρόστερ που έχει το Τριφύλλι δεν είναι για πέταμα και το γεγονός πως συμπληρώθηκε τελευταία στιγμή (Πράνιτς, Ατζαγκούν, Κλωναρίδης) δίνει μία μικρή παράταση, αλλά η βελτίωση αγνοείται και τη θέση της έχει πάρει ο φόβος!
Τα δύο συνεχόμενα εντός έδρας ματς με ΟΦΗ και Αστέρα είναι λαιμητόμος για τον Αναστασίου, καθώς αν δεν έρθουν οι 6 βαθμοί θα είναι η απόλυτη αποτυχία.
Ναι ο Ζέκα είναι τραγικός, ο Μπαϊράμι θυμίζει παίκτη Β΄ εθνικής, ο Αμπέιντ είναι άψυχος και μόνο τα πιτσιρίκια βγάζουν πάθος γιατί προέρχονται από τα σπλάχνα της ομάδας και ξέρουν που παίζουν, αλλά σε αυτό κάποιος φταίει...
Δεν γίνεται μετά την ισοφάριση να μη τρέχει κανένας να πάρει τη μπάλα από τα δίχτυα λες και στον Παναθηναϊκό έκανε η ισοπαλία. Δεν γίνεται ο Αναστασίου να δηλώνει ικανοποιημένος από την προσπάθεια όταν οι παίκτες του έχουν προσπαθήσει μόλις στα τελευταία 10λεπτά. Δεν γίνεται ο Παναθηναϊκός να περιμένει πίσω από την σέντρα τον Πλατανιά, όταν η διοίκηση έχει βοηθήσει με μεταγραφές ορισμένων ποιοτικών παικτών στη πιο δύσκολη οικονομικά εποχή για τον σύλλογο.
Πρώτα απ΄ όλα θα πρέπει ο Αναστασίου να καταλάβει πόσο μεγάλο μέγεθος είναι ο Παναθηναϊκός για να καταλάβουν και οι παίκτες που παίζουν.
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: