Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Ένα... ευχέλαιο για την Άρσεναλ!

Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Ολιβιέ Ζιρού στην πρεμιέρα της Άρσεναλ στο Champions League με αντίπαλο τη Μαρσέιγ. Στα πιτς για ένα μήνα και ο Σάντι Καθόρλα.

Ένα... ευχέλαιο για την Άρσεναλ
Από… πονοκεφάλους άλλο τίποτε ο Αρσέν Βενγκέρ στην Άρσεναλ. Μπορεί οι «κανονιέρηδες» να έφτασαν τις τρεις νίκες σε τέσσερις αγωνιστικές στην Πρέμιερ Λιγκ, αλλά δεν μπορεί να το χαρεί.

Από το χθεσινό νικηφόρο (3-1) εκτός έδρας παιχνίδι με τη Σάντερλαντ, αποχώρησε με ενοχλήσεις στο γόνατο ο Ολιβιέ Ζιρού και κινδυνεύει να χάσει τον αγώνα της Τετάρτης με τη Μαρσέιγ στην πρεμιέρα του Champions League. Αν ο Γάλλος δεν τα καταφέρει και με δεδομένο ότι στα πιτς παραμένει ο Λούκας Ποντόλσκι, ο Αλσατός τεχνικός σκέφτεται να βάλει στην κορυφή της επίθεσης τον Θίο Γουόλκοτ.

Αυτή δεν ήταν και η μοναδική δυσάρεστη είδηση, που προέκυψε στην αγγλική ομάδα. Στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα στο «Stadium of Light», ο Αρσέν Βενγκέρ αποκάλυψε ότι ο Σάντι Καθόρλα, που αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στον αστράγαλο, θα μείνει εκτός δράσης μέχρι τη διακοπή του πρωταθλήματος στα μέσα Οκτωβρίου. Ως γνωστόν, στη λίστα με τους τραυματίες βρίσκονται επίσης οι Αρτέτα, Σανόγκο και Μπέντνερ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: