Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Μπούρμπος: «Σπάσαμε το ρόδι, είμαστε όμως άτυχοι»

Μιλώντας στην κάμερα της NOVA, ο Χρήστος Μπούρμπος στάθηκε στην κακοδαιμονία της ομάδας του στην τελική προσπάθεια, ωστόσο τόνισε πως ήταν σημαντικό που σημείωσε έστω το πρώτο γκολ για φέτος

Μπούρμπος: «Σπάσαμε το ρόδι, είμαστε όμως άτυχοι»
Ο έμπειρος ακραίος αμυντικός, που αγωνίζεται για 4η χρονιά στην ομάδα του Ηρακλείου, επισήμανε, μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι: "Κοιτάξτε δεν έρχονται αποτελέσματα, εντάξει είναι και θέμα τύχης. Θεωρώ και στα τρία παιχνίδια που έχουμε δώσει εδώ πέρα στην έδρα μας είχαμε διάθεση, η ομάδα προσπάθησε, έβγαλε ευκαιρίες, απλά θεωρώ ότι έχουμε μια ατυχία η οποία συνεχίζεται. Το είδαμε και σήμερα, κάναμε φάσεις με τις οποίες μπορούσαμε και να έχουμε προηγηθεί και θεωρώ ότι το ματς θα ήταν διαφορετικό αν είχαμε προηγηθεί εμείς πρώτοι. Το καλό είναι ότι η ομάδα σκόραρε, έσπασε το ρόδι όπως είπαμε, πήραμε έναν βαθμό».

Επιπλέον, ο Μπούρμπος τόνισε πως χρειάζεται χρόνος προσαρμογής για τους νεοφερμένους που δεν είναι λίγοι: «Σίγουρα, αν δείτε το ρόστερ μας οι περισσότεροι παίκτες είναι νέοι, σίγουρα χρειάζεται χρόνος προσαρμογής, δεν πρέπει να το δούμε όμως σαν δικαιολογία. Η ομάδα παιχνίδι με παιχνίδι θεωρώ ότι γίνεται καλύτερη και αυτό θα το δείξει στη συνέχεια».

Τέλος ο 30χρονος αμυντικός ζήτησε τη στήριξη του κόσμου: «Κατ' αρχήν εγώ βρίσκομαι πλέον είναι ο τέταρτος χρόνος σ' αυτή την ομάδα, ο κόσμος θα καταντήσει γραφικό να το λέμε συνέχεια είναι πάντα δίπλα μας και θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε μέσα απ' τα βάθη της καρδιάς μας. Θέλουμε να είναι δίπλα μας, να μας στηρίζει όπως κάνει πάντα και να είναι σίγουρος ότι θα τον ανταμείψουμε στα υπόλοιπα παιχνίδια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: