Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

«Ήθελα να μπω και να παίξω»


Για την προσπάθεια του Άρη  στον αγώνα με τον Λεβαδειακό αλλά και τον τελικό στόχο  της  ομάδας αναφέρθηκε με τις δηλώσεις του ο Ζόραν  Λόντσαρ. Ο  βετεράνος ποδοσφαιριστής του  ¨Άρη και ο άμεσος συνεργάτης του Ζόραν Μιλίνκοβιτς  δήλωσε πεπεισμένος ότι ο Άρης  θα τα καταφέρει και θα δείξει και καλά στοιχεία στην συνέχεια της περιόδου.
aris filathloiΣυγκεκριμένα τόνισε: «Θέλαμε πολύ να κερδίσουμε . Θέλαμε να δώσουμε μια χαρά στους φιλάθλους  μας αλλά δεν τα καταφέραμε.  Κάναμε μια καλή προσπάθεια που δεν συνοδεύτηκε όμως από το θετικό αποτέλεσμα και τους τρεις βαθμούς.
Όταν μπήκα στο γήπεδο, ήθελα να παίξω και εγώ βλέποντας τον κόσμο και τις αντιδράσεις που υπήρξαν. Ήθελα να παίξω από την μεριά που είναι οι φίλαθλοι μας στην Θύρα 3. Εκεί ο κάθε αντίπαλος μας δεν ξέρει πώς να πατήσει μέσα στο γήπεδο, είναι εκπληκτική ατμόσφαιρα . Οι φίλαθλο μας βοήθησαν σημαντικά. Κατάλαβαν τις δυσκολίες που έχουμε να αντιμετωπίσουμε.  Αυτοί οι παίκτες που έχουμε στο ρόστερ  χρειάζονται υποστήριξη . Δεν μπορεί να τους βάλεις φωνές γιατί είναι μικρά παιδιά και χρειάζονται ειδική αντιμετώπιση και λεπτούς χειρισμούς . Είναι σημαντικό ότι οι φίλαθλοι μας το καταλαβαίνουν και έχουν μεγάλη υπομονή».
Συνεχίζοντας ο Ζόραν Λόντσαρ  συμπλήρωσε  :«Ξεκινήσαμε λαλά τον αγώνα  παίζοντας ένα διαφορετικό στυλ παιχνιδιού. Τα πήγαμε  όμως καλά και κάναμε καλές ευκαιρίες και είχαμε καλή κυκλοφορία της μπάλας.  Δείξαμε ότι μπορούμε, αν τα καταφέρουμε είναι άλλη ιστορία, σημασία έχει ότι υπάρχουν δυνατότητες να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο».
Όσο αφορά τις αντιδράσεις του Μιλίνοβιτς τόνισε : Ο Μιλίνκοβιτς είναι απογοητευμένος από το αποτέλεσμα μετά και την εμφάνιση της ομάδας. Είναι μαχητής και θα παλέψει μέχρι το τέλος. Πλέον έχει καλύτερη εικόνα από την ομάδα και την συμπεριφορά των παικτών. Μέχρι πρότινος είχαμε μόνο πληροφορίες. Τώρα είδε και τους παίκτες και πιστεύω ότι θα τους βάλει σε καλό δρόμο. Αυτούς τους παίκτες έχουμε. Δεν μπορούμε να σηκώσουν τα μικρά παιδιά το βάρος της ομάδας. Υπάρχουν έμπειροι παίκτες που θα βοηθήσουν. Αυτοί είναι οι παίκτες μας και τα εργαλεία μας και  με αυτούς θα προσπαθήσουμε να κτίσουμε  την ομάδα».
Σχετικά με την επιστροφή του Ανγκάνθο και την  συμμετοχή του πάλι στους αγώνες του Άρη είπε :«Από την επόμενη αγωνιστική θα μας βοηθήσει ο Ανγκάνθο. Από τις προπονήσεις φαίνεται αυτό και θα έχουμε μια καλή λύση. Πάντως κοιτάμε κάθε αναμέτρηση ξεχωριστά και ειδικότερα την αναμέτρηση με την Ξάνθη.
Είχα πολλά χρόνια να δω γεμάτο  το γήπεδο. Ο Μιλίνκοβιτς με ρώτησε αν το γήπεδο θα είναι  ολόκληρο γεμάτο  όταν θα παίζουμε ντέρμπι  και του απάντησα απλά ότι θα δεις την ατμόσφαιρα που θα υπάρχει.
Όσο αφορά την κατάσταση την οποία βρήκαν στον  Άρη  είπε χαρακτηριστικά:«Συνεχίσουμε την δουλειά από εκεί που σταμάτησε ο προηγούμενος προπονητής . Δεν πρέπει να σταθούμε στο παρελθόν. Αυτά που έχουμε με αυτά θα πορευτούμε.  Ο γυμναστής άλλαξε γιατί  συνεργάζεται συνεχώς με τον Μιλίνκοβιτς και τον γνωρίζει πολύ καλά. Θα πρέπει να κάνουμε γρήγορες κινήσεις και δεν έχουμε χρόνο  να προσαρμοστούμε.
Κανένας ποδοσφαιριστής δεν περισσεύει και θα βλέπουμε ακόμα και τους παίκτες από τα μικρότερα τμήματα. Οι παίκτες με την απόδοση τους στις προπονήσεις θα κρίνουν και την συμμετοχή τους»
Καταλήγοντας ο Ζοραν Λόντσαρ  φάνηκε  αισιόδοξος για την προσπάθεια της ομάδας :« Είμαι σίγουρος ότι θα πετυχουμε  και θα τα καταφέρουμε. Το ίδιο και ο Μιλίνκοβιτς  γιατί ξέρει αυτά που μπορει να πετυχει με την ομάδα του Άρη».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: