Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Παντελής: «Αναθεωρώ για κάποιους παίκτες»

Απογοητευμένος από την εικόνα κάποιων παικτών εμφανίστηκε ο προπονητής του Πανιωνίου, Νίκος Παντελής στην συνέντευξη Τύπου.

Παντελής: «Αναθεωρώ για κάποιους παίκτες»
Η εικόνα του Πανιωνίου στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό δεν άρεσε καθόλου στον Νίκο Παντελή. Ο έμπειρος τεχνικός αναφέρθηκε σε ορισμένους παίκτες, χωρίς να πει ονόματα, οι οποίοι δεν του άρεσαν καθόλου, ενώ προανήγγειλε αλλαγές ενόψει της συνέχειας.

«Θα χωρίσω το παιχνίδι σε δύο κομμάτια. Στην πρώτη ώρα δεν είχαμε καθόλου καλή παρουσία και δεν είχαμε καμία σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια. Δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε την μπάλα και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Από το 60’ και μετά είχαμε καλύτερη παρουσία. Με την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών καταφέραμε να ισοφαρίσουμε και θα μπορούσαμε στο τέλος να κλέψουμε και τη νίκη. Η αντίδραση των ποδοσφαιριστών ήταν το μόνο θετικό που κρατάμε. Από την εικόνα του αγώνα ήταν επιτυχία ο βαθμός. Ξέρω ότι δεν είναι ωραίο αυτό που λέω, αλλά αυτό είναι η αλήθεια. Θα πάμε τώρα στον Εργοτέλη να πάρουμε τους βαθμούς που χάσαμε. Θα πρέπει να αναθεωρήσω κάποιες σκέψεις για κάποιους παίκτες που είχα. Συγχαρητήρια στον κόσμο μας που μας έσπρωξε και ειδικά οι οργανωμένοι, ακόμα και όταν χάναμε» επεσήμανε αρχικά.

Σχολιάζοντας την κακή απόδοση αρκετών παικτών του, σημείωσε: «Οι παίκτες οι μεσοεπιθετικοί μας δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα. Η εικόνα του Πανιωνίου δεν ήταν αυτή που έδειξε στην πρώτη μία ώρα του αγώνα. Σίγουρα δεν είμαι ικανοποιημένος από την γενικότερη εικόνα».

Ερωτηθείς για το αν σκέφτεται αλλαγές, απάντησε: «Υπάρχουν και κάποια παιδιά που δεν έχουν πολλές συμμετοχές και ίσως κάποιοι θα πρέπει να ξεκουραστούν. Κάποιοι ποδοσφαιριστές μπορούν να έρθουν από τον πάγκο για και να δώσουν πολύτιμες βοήθειες». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: