Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Αγγέλου: «Γεμάτος ο συλλέκτης λαθών»


agelou-florina20Ο Βαγγέλης Αγγέλου κράτησε χαμηλούς τόνους μετά την πρωτιά στο τουρνουά του Αριστοτέλη Φλώρινας. Ο κόουτς του Άρη έκανε έναν απολογισμό και είπε:
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ: «Είμαστε ευχαριστημένοι από την προσπάθεια των παιδιών. Έχουμε βγάλει αρκετό προπονητικό όγκο, έχουμε βάλει προσπάθεια στη συγκέντρωση, απομονωθήκαμε για να γνωρίσει ο ένας τον άλλο. Το πιο σημαντικό κέρδος είναι ότι ο συλλέκτης λαθών είναι γεμάτος. Φεύγουμε, δηλαδή, με αρκετή μπασκετική ύλη που την κάνουμε λάθος. Κρατάμε τα πέντε γράμματα της λέξης “ομάδα”. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους εδώ που μας βοήθησαν. Την Λουκόιλ, τον ΚΑΟΔ που ήρθαν εδώ, τους συνεργάτες μου, την διοίκηση. Συνεχίζουμε για να ετοιμάσουμε την ομάδα για το τέλος του πρωταθλήματος και όχι για την αρχή», είπε ο κόουτς του Άρη και αναφορικά με την πρόοδο της ομάδας επισήμανε:
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ: «Ο βαθμός ετοιμότητας στο να παίζω για την ομάδα είναι σε πολύ καλό επίπεδο. Σύμπνοια, συνοχή, κλίμα είναι σε πολύ καλό βαθμό. Για τις επόμενες μέρες χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή, να αναλύσουμε το δείγμα που έχουμε, να λύσουμε τα προβλήματα και να μπει η ομάδα στο δρόμο της μέσα από ένα αρκετά οργανωμένο πρόγραμμα που έχουμε κάνει μέχρι τώρα».
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ:  «Ο πρώτος στόχος ήταν να δουλέψουμε μαζί. Ζούμε σε μία δύσκολη κοινωνία. Οι έμπειροι παίκτες αντιμετωπίζουν προβλήματα οικογενειακά, το σταφ μας έχει προβλήματα επαγγελματικά. Εγώ τους ευχαριστώ πάρα πολύ. Είχαμε και το πρόβλημα του Καμπερίδη με τον χαμό της μητέρας του. Η ομάδα δούλεψε, ζήσαμε μαζί, κάναμε λάθη μαζί. Θα δουλέψουμε τώρα για να ελαχιστοποιήσουμε τα λάθη μας. Αυτά τα παιδιά δίνουν μάχη για να γίνει μία χημική ένωση. Χτυπάμε τις πέτρες της προσπάθειας και της ομαδικότητας».
ΓΙΑ ΤΟ ΥΛΙΚΟ:  «Διαλέξαμε τους παίκτες μετά από πολύ προσεκτικό έλεγχο. Σε πολλά επίπεδα με πρώτο το οικογενειακό. Τα παιδιά είναι πολύ καλοί χαρακτήρες και δουλεύουν συνειδητά στον Άρη. Νομίζω ότι είναι τύχη και για την ομάδα και για τα παιδιά που σε αυτή την δύσκολη φάση του Άρη σηκώνουν το βάρος αυτής της προσπάθειας».
ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΗΣ ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ:  «Θα πάμε να δούμε σε άλλες ταχύτητες και άλλη ποιότητα εμπειρίας τα λάθη που θα κάνουμε. Θα γυρίσουμε πιστεύω όχι με τα ίδια λάθη ή με ποιοτικότερα λάθη. Και θα συνεχίσουμε… Πάντα ο συλλέκτης λαθών είναι πολύ σημαντικός».

Δεν υπάρχουν σχόλια: