Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Μάντζιος: «Είμαστε στεναχωρημένοι»

Απογοητευμένος από τον τρόπο που ήρθε η ισοπαλία με τον Πανιώνιο ήταν ο Άκης Μάντζιος, καθώς θεωρεί ότι ο Πανθρακικός θα μπορούσε να είχε πάρει τη νίκη με την απόδοση που είχε.

Μάντζιος: «Είμαστε στεναχωρημένοι»
Μία… πικρία έμεινε στον Πανθρακικό, μετά την ισοπαλία 1-1 με τον Πανιώνιο και τον τρόπο με τον οποίο ήρθε αυτή, καθώς όπως τόνισε ο Άκης Μάντζιος κατά την συνέντευξη Τύπου, η απόδοση της ομάδας ήταν πολύ καλή. Ωστόσο, πρόσθεσε ότι αν συνεχίσουν με τον ίδιο ρυθμό, τότε θα αναπληρωθούν οι χαμένοι βαθμοί της Νέας Σμύρνης.

«Είμαστε στενοχωρημένοι όπως ήρθε το αποτέλεσμα. Είναι το δεύτερο παιχνίδι που γίνεται αυτό. Θεωρώ ότι κάναμε εξαιρετικό παιχνίδι απέναντι σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα εντός έδρας που έχει ενθουσιασμό, ταχύτητα και προσπαθεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο. Η ομάδα ήταν εξαιρετική μέχρι τη φάση του γκολ. Στο τέλος χάσαμε λίγο τις ισορροπίες μας. Ο βαθμός ήταν πολύ σημαντικός. Στην πορεία θα πάρουμε αλλού τους βαθμούς που χάσαμε σε αυτό το ματς», ήταν αρχικά τα λόγια του Μάντζιου.

Για το πώς ένιωσε που αντιμετώπισε τον Πανιώνιο: «Κάθε φορά που έρχομαι εδώ είναι περίεργα. Νιώθω κάτι διαφορετικό. Δεν διαγράφονται όλα αυτά τα χρόνια. Έτσι είναι η ζωή, έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: