Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

«Φέτος θα είμαι πιο θετικός»


Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης τόνισε πως η ομάδα έχει να διορθώσει κάποια πράγματα για να είναι έτοιμη για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών της και υποσχέθηκε πως θα δουλέψει για να είναι ακόμα καλύτερος φέτος σε σχέση με πέρσι.
Αναλυτικά όσα είπε:
MargaritisΑρχικά ρωτήθηκε για τους Πέιν και Κούπερ: “Έχει μερικές μέρες που είναι στην ομάδα. Θα πρέπει να τους βάλουμε στο κλίμα της ομάδας”.
Ενώ πρόσθεσε: “Θα βελτιωνόμαστε καθημερινά. Προσπαθούμε να βάλουμε στο παιχνίδι μας αυτά που κάνουμε στην προπόνηση. Είχαμε θετικά και αρνητικά στοιχεία στο παιχνίδι μας”.
Για τα αρνητικά: “Είναι κάποια τεχνικά πράγματα στην άμυνα. Πρέπει να τα δουλέψουμε και να τα διορθώσουμε”.
Για τα θετικά: “Όλοι δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Ο ένας παίζει για τον άλλον. Είναι όλοι πολύ καλά παιδιά. Η ομάδα είναι πιο γρήγορη σε σχέση με πέρσι. Γινόμαστε μια παρέα σιγά σιγά με τα υπόλοιπα παιδιά”.
Για το γεγονός πως ο “κορμός” της ομάδας απαρτίζεται από Έλληνες παίκτες: “Παίζει μεγάλο ρόλο. Είμαστε σχεδόν οι ίδιοι παίκτες όπως πέρσι. Σιγά σιγά θα μπουν στο κλίμα και τα νέα παιδιά.
Για τον Λάζαρο Παπαδόπουλο: “Λείπει πολύ από την ομάδα. Ήταν ένας “ψηλός” που ήταν σαν πλέι μέικερ. Έδινε πάσες και έπαιζε καλά στο ένας με έναν. Αλλάζει το στυλ παιχνιδιού μας χωρίς το Λάζαρο”.
Για τον Μπόγρη: “Είναι πολύ καλός παίκτης. Παίζει πολύ καλά το πικ εν ρολ”.
Για το γεγονός πως το πρώτο επίσημο ματς είναι κόντρα στον Άρη για το κύπελλο: “Μας αναγκάζει να είμαστε ακόμα πιο έτοιμοι. Δουλεύουμε πολύ για αυτό. Γι αυτό είναι και η προετοιμασία. Ξεκινάμε με πολλά παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη”.
Για το αν βλέπει βελτίωση στον εαυτό του σε σχέση με πέρσι: “Θα προσπαθήσω όπως πέρσι να δουλεύω και να γίνομαι καλύτερος. Πιστεύω φέτος θα είμαι πιο θετικός. Μπορώ να παίξω όπου με χρειαστεί ο προπονητής μου, είστε στο “3″ είτε στο “4″. Πέρσι ήρθα από τη δεύτερη κατηγορία, αλλά φέτος έρχομαι από μια γεμάτη σεζόν στην Α1″.

Δεν υπάρχουν σχόλια: