Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Ρέπεσα: «Παίξαμε στο ρυθμό της Ελλάδας»

Η Κροατία παρασύρθηκε στο ρυθμό που ήθελε η Ελλάδα, όπως δήλωσε ο Γιασμίν Ρέπεσα μετά τη νίκη της ομάδας του.

Ρέπεσα: «Παίξαμε στο ρυθμό της Ελλάδας»
Ο τεχνικός της Κροατίας, Γιασμίν Ρέπεσα, συνεχάρη τους παίκτες του που νίκησαν την Ελλάδα καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση στον ΣΤ' όμιλο, ωστόσο στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του παρασύρθηκε ακολουθώντας το ρυθμό των παικτών του Τρινκιέρι.

«Συγχαίρω τους παίκτες μου για τη νίκη. Παίξαμε στο ρυθμό της Ελλάδας κι όχι όπως θέλαμε εμείς. Έλεγξαν το ρυθμό καλύτερα από μας παίζοντας πολύ με δύο γκαρντ. Ο Μπογκντάνοβιτς πέτυχε ένα πολύ δύσκολο τρίποντο που έστειλε το ματς στη δεύτερη παράταση. Στην πρώτη παράταση κάναμε κακή επίθεση με τον Ούκιτς στο φινάλε. Ευτυχώς νικήσαμε και πρέπει να προετοιμαστούμε για ένα δύσκολο παιχνίδι με την Ουκρανία. Είναι μία πολύ επικίνδυνη και αθλητική ομάδα, με δύο καλούς περιφερειακούς όπως ο Γκλαντίρ και ο Τζέτερ. Έχουμε πολλά χρόνια να πάμε στην οκτάδα και τώρα έχουμε μία καλή ευκαιρία», δήλωσε ο Κροάτης τεχνικός.

Ο Νταμίρ Μάρκοτα, που εκπροσώπησε τους παίκτες της Κροατίας είπε: «Ήταν ένα πολύ σκληρό και δύσκολο παιχνίδι. Κερδίσαμε και είμαστε πρώτοι. Τώρα πρέπει να ξεκουραστούμε και να ετοιμαστούμε για ένα δύσκολο ματς την Πέμπτη. Πιστεύω πως αν είμαστε καλοί, μπορούμε να προχωρήσουμε πολύ. Εξαρτάται από μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: