Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Μόνο κίτρινη πήρε ο Νταβίντ Λουίζ για το «γκρέμισμα» του Μιραλάς!!

Μεγάλη κουβέντα έχει ανοίξει στην Αγγλία για το αν θα έπρεπε ο Νταβίντ Λουίζ να αποβληθεί στη χθεσινή αναμέτρηση της Τσέλσι με την Έβερτον του Κέβιν Μιραλάς.

Μόνο κίτρινη πήρε ο Νταβίντ Λουίζ για το «γκρέμισμα» του Μιραλάς
Τα «ζαχαρωτά» προηγούντο από τις καθυστερήσεις με γκολ του Νέισμιθ των Λονδρέζων, οι οποίοι προσπαθούσαν να πετύχουν κάποιο γκολ για να μπορέσουν να ανατρέψουν το εις βάρος τους αποτέλεσμα.

Στην προσπάθειά τους οι «μπλε» είχαν βγει όλοι σχεδόν στην επίθεση, όμως οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν την μπάλα στην κατοχή τους και όταν η μπάλα πέρασε στον Μιραλάς, ο Νταβίντ Λουίζ «γκρέμισε» τον πρώην επιθετικό του Ολυμπιακού και νυν της Έβερτον.

Το θέμα δεν είναι το αντικανονικό σταμάτημα του Βέλγου φορ, αλλά το γεγονός ότι ο Βραζιλιάνος στόπερ ήταν ο τελευταίος – σύμφωνα με τους κανονισμούς - παίκτης των φιλοξενούμενων και έπρεπε να αποβληθεί.

Έτσι υπάρχουν αντιδράσεις για την απόφαση του Χάουαρντ Γουέμπ να μην αποβάλει τον Λουίζ και να τον αφήσει στον παιχνίδι, παρότι έπρεπε κανονικά τον στείλει νωρίτερα στα αποδυτήρια και να κάνει πρώτος ντους.


Δείτε το σχετικό βίντεο





Δείτε και τα tweets 

Albert Duckworth @absducks
@themichaelowen David Luiz should have be sent off
@absducks: @themichaelowen David Luiz should have be sent off” Behave yourself. 70 yards from goal with a covering defender.

Darren Griffiths @DGriffiths65
How on earth did Match of the Day not show the Luiz foul on Mirallas? It was a major talking point in my opinion.
Tony Barrett @TonyBarretTimes
Strange that Match Of The Day didn't show Luiz's foul on Mirallas. That was one of the game's main talking points.
 
Greg O'Keeffe @GregOK
Ultra cynical by David Luiz there but his manager will be pleased. Had he not hauled Mirallas down the Belgian was clear through
 
Dan Levene @BluesChronicle
Yellow for Luiz for pulling down Mirallis. Locals wanted a red. It was in the centre circles guys - hardly a goalscoring opportunity.
 
 


Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: