Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

«Θα 'ρθουν καλύτερες μέρες για τον ΟΦΗ»

Το ότι η συνέχεια του πρωταθλήματος θα είναι καλύτερη για τον ΟΦΗ τόνισε ο Αλέξης Περογαμβράκης στις δηλώσεις του μετά το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

«Θα 'ρθουν καλύτερες μέρες για τον ΟΦΗ»
Για το προσωπικό του γκολ που ήταν το πρώτο του ΟΦΗ γι φέτος, αλλά και για το ότι η ομάδα δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, μίλησε ο Αλέξης Περογαμβράκης μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Ο σκόρερ του Κρητικού συλλόγου τόνισε πως ο ΟΦΗ είχε ευκαιρίες που δεν κατάφερε να μετατρέψει σε γκολ, αναφέροντας πως η συνέχεια θα είναι καλύτερη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αλέξη Περογαμβράκη στην κάμερα του novasports:
«Δεν έχει σημασία ότι έβαλα εγώ το πρώτο γκολ, αλλά ότι το βάλαμε. Η ομάδα ξεκίνησε πάρα πολύ καλά, είχαμε πολλές ευκαιρίες να πετύχουμε ένα γκολ. Ο Αστέρας μας απείλησε μόνο από στημένα, είχε κι αυτός κάποιες φάσεις. Από εκεί και πέρα δεχθήκαμε σε μία αντεπίθεση το γκολ, προσπαθήσαμε πάλι, πιέσαμε, μπήκαμε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και χάσαμε πάλι κάποιες ευκαιρίες. Προσπαθήσαμε όσο μπορούσαμε και με τη βοήθεια του κόσμου πετύχαμε το γκολ. Από εκεί και πέρα χρειαζόμαστε και λίγο τύχη, γιατί δημιουργούμε πολλές φάσεις, αλλά δεν πετυχαίνουμε κάποιο γκολ».

Για τις πολλές χαμένες τελικές προσπάθειες του ΟΦΗ:
«Καθημερινά δουλεύουμε στην προπόνηση και πιστεύω ότι έχουμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα, το δείξαμε σήμερα. Εντάξει, το γκολ είναι θέμα ψυχολογίας, είναι θέμα ικανότητας, πιστεύω ότι στη συνέχεια θα μπούνε γκολ και θα' ρθουνε και νίκες».

Το μήνυμά του στον κόσμο:
«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο γιατί και σήμερα ήταν συγκλονιστικός,. Μας βοήθησε πολύ και θέλω να τους πω ότι χρειάζεται υπομονή, για να' ρθουν κι οι νίκες κι οι χαρές στην ομάδα».

Για το γεγονός ότι ο ΟΦΗ τα τελευταία χρόνια παλεύει για την παραμονή:
«Η ομάδα έχει περάσει πολλές δυσκολίες, είχε πέσει στη β' κατηγορία, ξανανέβηκε... Προσπαθούμε για το καλύτερο όλοι μαζί, ο πρόεδρος, η διοίκηση, ο κόσμος, όλοι. Πιστεύω ότι θα' ρθουνε καλύτερες μέρες για τον ΟΦΗ».


Παπάζογλου: «Χρειάζεται υπομονή από όλους»
Πίστη στην ομάδα και τους συμπαίκτες του αλλά και υπομονή από τον κόσμο συνέστησε ο Θανάσης Παπάζογλου. Ο επιθετικός του ΟΦΗ, αναφέρθηκε στην ισοπαλία της ομάδας του με τον Αστέρα Τρίπολης, τονίζοντας πως χρειάζεται υπομονή και δουλειά, για να βγει στο γήπεδο ένα καλό αποτέλεσμα.

«Δυστυχώς δεν καταφέραμε να κερδίσουμε. Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι, δεν ευτυχήσαμε να προηγηθούμε αλλά απεναντίας δεχτήκαμε γκολ και δυστυχώς δεν μπορέσαμε να πάρουμε τη νίκη συνεχίζοντας με την ισοπαλία. Παιχνίδι με παιχνίδι βελτιωνόμαστε και μην ξεχνάμε ότι είναι μια νέα ομάδα. Γνωρίζω ότι είναι δύσκολο να κάνει υπομονή ο κόσμος όμως χρειάζεται να κάνει υπομονή γιατί το χρειαζόμαστε όλοι μας».

Τέλος για την δική του επιστροφή στην δράση, υπογράμμισε πως «είναι ένα απρόβλεπτο πρόβλημα και εύχομαι να μην παρουσιαστεί σε κανέναν. Με την σωστή καθοδήγηση του γιατρού πιστεύω ότι δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: