Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Προπονήθηκε ο Κόμπι!!

Αντίστροφα μετρά ο Κόμπι Μπράιαντ για την επάνοδό του στα γήπεδα. Ο 35χρονος σταρ των Λέικερς προπονήθηκε για πρώτη φορά από τη στιγμή που είχε υποστεί ρήξη αχιλλείου τον Απρίλιο.

Προπονήθηκε ο Κόμπι!
Η ώρα της μεγάλης επιστροφής του Κόμπι Μπράιαντ δεν αργεί. Ο σούπερ σταρ των Λέικερς συμμετείχε στην προπόνηση της ομάδας το Σάββατο και ήδη μετρά αντίστροφα για την επάνοδό του στη δράση. Σαφές χρονοδιάγραμμα δεν υπάρχει, αλλά ειδικοί εκτιμούν πως θα χρειαστεί κάποιες εβδομάδες ακόμη για να αγωνιστεί σε παιχνίδι. Πάντως σε κάθε περίπτωση ο 35χρονος άσος, που είχε υποστεί ρήξη αχιλλείου στις 12 Απριλίου, θα επιστρέψει αρκετά συντομότερα από τις εκτιμήσεις που έκαναν λόγο για απουσία 9-12 μηνών.

«Έδειχνε πολύ καλά. Έδειχνε σαν τον… Κόμπι», δήλωσε ο Πάου Γκασόλ και πρόσθεσε: «Ήταν η πρώτη φορά που συμμετείχε στην προπόνηση μετά τον τραυματισμό του και χάρηκα πολύ που τον είδα. Ανυπομονώ να τον δω να κάνει ακόμη περισσότερα. Έκανε κάποια απλά πράγματα, χωρίς επαφές, αλλά σίγουρα έκανε ένα μεγάλο βήμα μπροστά».Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: