Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

Τα βρήκαν με τη Λίγκα ΠΑΟ και ΠΑΟΚ!!

Η Σούπερ Λίγκα ανακάλεσε τη διάταξη του άρθρου 23Β που είχε προκαλέσει την άσκηση αγωγής από τις πλευρές Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ και το θέμα προς το παρόν φαίνεται ότι έχει λυθεί.

Τα βρήκαν με τη Λίγκα ΠΑΟ και ΠΑΟΚ
Μετά από έκτακτη συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκας, για το θέμα που είχε προκύψει με τις αγωγές Παναθηναϊκού-ΠΑΟΚ, η Λίγκα αποφάσισε να αποσύρει το επίμαχο άρθρο και με τη σειρά τους οι δύο ομάδες να μην προχωρήσουν στις αγωγές.

H κοινή ανακοίνωση Super League-Παναθηναϊκού-ΠΑΟΚ

Με πρωτοβουλία της Super League συνεδρίασε σήμερα εκτάκτως το Διοικητικό Συμβούλιό της για να συζητηθεί το θέμα που έχει προκύψει με την άσκηση της αγωγής των ΠΑΕ ΠΑΟ και ΠΑΟΚ κατά της Super League.

Μετά από μακρά συζήτηση ελήφθησαν οι ακόλουθες αποφάσεις:

Α. Η Super League και τα μέλη συμφώνησαν όπως η διάταξη του άρθρου 23Β του καταστατικού της Super League δεν ενεργοποιηθεί και ανακληθεί στην αμέσως επόμενη Γενική Συνέλευση.

Β. Ταυτόχρονα με την ως άνω απόφαση της Γενικής Συνέλευσης οι ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ, θα παραιτηθούν του δικογράφου της αγωγής.

Γ. Αφού προηγηθεί διαβούλευση τουλάχιστον ενός μήνα, θα συγκληθεί νέα Γενική Συνέλευση με μοναδικό θέμα την πιθανότητα νέου σχεδίου διατάξεως και το τυχόν περιεχόμενο αυτής.

Δ. Η Super League και τα μέλη της δεσμεύονται ότι δεν θα υπάρξει καμία τροποποίηση του Καταστατικού, πέραν των όσων αναφέρονται ανωτέρω, μέχρι και το πέρας των ως άνω Γενικών Συνελεύσεων.

Ε. Τόσο η Super League, όσο και οι ΠΑΕ ΠΑΟ και ΠΑΟΚ διατηρούν πλήρως όλα τα δικαιώματα και τις θέσεις τους. Περαιτέρω τα μέρη δεν θα δικαιούνται να επικαλεσθούν οποιαδήποτε αποδυνάμωση των δικαιωμάτων τους εκατέρωθεν από τη σημερινή απόφαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: