Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

Λέτε αυτός να κάνει το μπαμ;

«Ντου στα Αποδυτήρια» μετά την εύκολη νίκη του Παναθηναϊκού για το κύπελλο, αλλά κι έναν παίκτη που μπορεί να αποτελέσει την ευχάριστη έκπληξη. Ο Παναθηναϊκός ήταν σοβαρός και μετρημένος. Δεν είχε, δηλαδή, κανένα πρόβλημα για να πάρει σκορ πρόκρισης κόντρα στον ακίνδυνο Ηρακλή Ψαχνών. Έκανε και τις δοκιμές του ο Αναστασίου, είδε και κάποιους πιτσιρικάδες, άρα όλα ΟΚ για τους πράσινους.
Είναι ό,τι πρέπει
Εγώ, λοιπόν, θέλω να σταθώ περισσότερο σε έναν παίκτη. Τον οποίο, μάλιστα, στην αρχή πολύς κόσμος είχε υποτιμήσει. Δεν τον θεωρούσε, δηλαδή, τίποτα το ιδιαίτερο.
Μιλάω, βέβαια, για τον Καρέλη που τον τελευταίο καιρό δείχνει πολύ καλά στοιχεία. Έχει προσαρμοστεί, έχει βελτιωθεί, είναι ό,τι πρέπει.
Έτοιμος
Ειδικά τώρα που έφυγε ο Φιγκερόα και θα πάρει περισσότερες ευκαιρίες, φαίνεται ότι είναι έτοιμος να δείξει ακόμα περισσότερα πράγματα.
Ο Καρέλης, λοιπόν, όσες φορές έχει παίξει το τελευταίο διάστημα στο πρωτάθλημα είναι πολύ καλός. Όπως κι απόψε, βέβαια, που και δημιουργούσε και σκόραρε. Καμία σχέση με τις πρώτες του εμφανίσεις.
Με σχετική άνεση
Μπορεί να μην είναι φοβερός μπαλαδόρος, όμως είναι γρήγορος, δυνατός και δεν φοβάται να μπει στις φάσεις. Έχει συμμετοχή στο παιχνίδι, μπουκάρει στην περιοχή με τσαμπουκά, είναι εκρηκτικός, μπορεί να βγάλει μια ασίστ, ενώ σκοράρει με σχετική άνεση.
Για καμία… Βραζιλία
Ο Καρέλης, λοιπόν, είναι πιτσιρικάς. Είναι εξελίξιμος. Έχει τα χαρακτηριστικά που απαιτούνται όπως γερό κορμί και καλή φυσική κατάσταση.
Μήπως αυτός είναι που θα κάνει το μπαμ; Και δεν εννοώ μόνο να μονιμοποιηθεί στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού, αλλά επειδή είναι μαχητής και λόγω των χαρακτηριστικών του σαν παίκτης μην τυχόν «παίξει» το όνομά του και για καμία… Βραζιλία το καλοκαίρι. Για το μουντιάλ. Στις «μικρές» εθνικές, άλλωστε, έχει αρκετές συμμετοχές. Αν συνεχίσει έτσι κι ακόμα καλύτερα, τότε έχει κάποιες ελπίδες, λογικά. Ειδικά αν προκύψουν ντεφορμαρίσματα, τραυματισμοί κλπ. άλλων διεθνών επιθετικών.



Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: