Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

Ατομικό ο Ρισβάνης, δεν παίζει ο Λαγός!!

Με τον Ρισβάνη να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα ξεκίνησε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με την Καλλονή. Δεν υπολογίζεται ο Λαγός.

Ατομικό ο Ρισβάνης, δεν παίζει ο Λαγός
Ο Έλληνας αμυντικός είχε λείψει τις προηγούμενες ημέρες από το προπονητικό κέντρο του «τριφυλλιού», καθώς ταλαιπωρούταν από ίωση και δεν ακολούθησε σήμερα(6/12) το πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας. Επέστρεψε ο Νάνο, ο οποίος δεν ήταν στην αποστολή του παιχνιδιού με τον Ηρακλή Ψαχνών, λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς, παραμονές του αγώνα, αλλά όπως αναμενόταν επανήλθε άμεσα.

Προπονήθηκε μόνος του, όπως και ο Μπαϊράμι, που λείπει εδώ και καιρό. Δίχως να υπολογίζει τον Τάσο Λαγό καταστρώνει τα πλάνα του ο Γιάννης Αναστασίου για το ματς της Κυριακής(8/12, 19:30) κόντρα στην Καλλονή στο ΟΑΚΑ. Ο 21χρονος μέσος είναι τιμωρημένος, καθώς έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες και δηλώθηκε να απουσιάσει από το προσεχές παιχνίδι.

Όσοι αγωνίστηκαν στο Κύπελλο, κόντρα στον Ηρακλή Ψαχνών, όπου οι «πράσινοι» επικράτησαν με 3-0, έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι μετά το ζέσταμα, συνέχισαν με ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και ολοκλήρωσαν με δίτερμα.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: