Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

Ελευθεριάδης στο Metropolis: «Μέχρι την άλλη εβδομάδα θα ξεκαθαρίσουν όλα»

Ο νομικός της ΠΑΕ Ηρακλής Σάκης Ελευθεριάδης φιλοξενήθηκε στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στην Σέντρα», μιλώντας για το επενδυτικό ενδιαφέρον, αλλά και τις επόμενες κινήσεις που αναμένονται να γίνουν τις επόμενες ημέρες.

Αναλυτικά:

Για την συνάντηση με την Αναγέννηση Ηρακλής: «Χθες το βράδυ έγινε μια συνάντηση με τους ανθρώπους του κινήματος Aναγέννησης Ηρακλής, έγιναν γνωστά κάποια οικονομικά στοιχεία και σήμερα θα ξεκινήσει ο οικονομικός έλεγχος έτσι ώστε να μπορέσουμε να προχωρήσουμε. Η πρώτη εκτίμηση από τα στοιχεία που δόθηκαν, δείχνουν να έχουν την δυνατότητα να οδηγήσουν τον Ηρακλή στην Σούπερ Λίγκ. Να τονίσω πως οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται επί σειρά ημερών και ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορούν να υπάρχουν διάφορες ανατροπές. Η Αναγέννηση Ηρακλής ήρθε και δείχνει να ενδιαφέρει για τον Ηρακλή και πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά. Το θέμα είναι όμως ποιοι άνθρωποι είναι αυτοί και το δεύτερο είναι να δείξουν την οικονομική τους δυνατότητα και που θέλουν να φθάσουν τον Ηρακλή. Θεωρώ πως μέχρι την επόμενη εβδομάδα θα έχουν ξεκαθαριστεί όλα είτε θετικά είτε αρνητικά».


Για τις άλλες προτάσεις:«Όσον αφορά την πρόταση από την κυανόλευκη οικογένεια, πρόκειται για σοβαρούς ανθρώπους και δεν αναιρώ αυτή την εκτίμηση. Αλλά αυτή η περίπτωση έχει παγώσει, ήταν να ξεκινήσει οικονομικός έλεγχος αλλά δεν έγινε. Όσον αφορά το ενδιαφέρον από το εξωτερικό, έχει γίνει επαφή, εγώ δεν ήμουν παρών, δεν μπορώ να πω περισσότερα για αυτό το θέμα»Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: