Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

«Θα επανέλθει η Καβάλα»

8897ae3cf828dd96b4bf3c784bcadfd8_L
Ο νέος τεχνικός της Καβάλας, Γιώργος Μαραντάς μίλησε στον Arena FM 89,4 τονίζοντας ότι η κατάσταση στην Καβάλα είναι δύσκολη αλλά η ομάδα θα επιστρέψει εκεί που πρέπει.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
“Είναι δύσκολη η κατάσταση αυτό είναι αλήθεια. Η ομάδα είναι κολλημένη στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας , αλλά θα την ανατρέψουμε την κατάσταση , δεν υπάρχει περίπτωση.
Το καλοκαίρι γίνανε πολλές μεταγραφές της τελευταίας στιγμής, δεν πήραμε παίκτες έμπειρους για την κατηγορία και αυτό είναι ένα από τα προβλήματα που βλέπω εγώ. Θα κοιτάξουμε τον Ιανουάριο να ενισχυθούμε με τέτοιους ποδοσφαιριστές.
Από εκεί και πέρα γνωρίζω τους παίκτες, τους εμπιστεύομαι, γνωρίζω την ομάδα και θα προχωρήσουμε , θα επανέλθει η Καβάλα.
Η οικονομική κατάσταση της ομάδας είναι πολύ δύσκολη, έχει ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ  καθώς και πέρσι περάσαμε πολύ δύσκολα, αλλά πλέον με την καινούργια διοίκηση φαίνεται να συμμαζεύονται τα πράγματα και θεωρώ ότι σιγά-σιγά όλα θα στρώσουν.
Για την κατηγορία: «Υπάρχουν καλές ομάδας όπως είναι η Νίκη Βόλου, ο Ηρακλής ο οποίος δεν ξεκίνησε καθόλου καλά, κάτι που μου έκανε μεγάλη εντύπωση, αλλά φαίνεται ότι αρχίζει και βρίσκει τον δρόμο του. υΥάρχουν ομάδες με καλούς ποδοσφαιριστές που παίζουν καλό ποδόσφαιρο. Είναι ένα πρωτάθλημα ανταγωνιστικό, αλλά τα πολλά οικονομικά προβλήματα δεν λείπουν από καμία ομάδα».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: