Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

“Ο Κωνσταντινίδης δε μιλάει αλλά πράττει”

stavros-dailakis-570
Στον Arena FM 89,4 μίλησε ο πρώην βουλευτής και προσωπικός φίλος του Γιάννη Κωνσταντινίδη, Σταύρος Δαϊλάκης και αποκάλυψε πως ο επερχόμενος επενδυτής του Άρη είναι ένας χαμηλών τόνων άνδρας ο οποίος δε μιλάει αλλά πράττει.
Αναλυτικά είπε:
Για το προφίλ του Γιάννη Κωνσταντινίδη:
“Ο Κωνσταντινίδης είναι ένας ευγενής άνθρωπος χαμηλών τόνων. Είναι 65 ετών, έχει δύο παιδιά και μένει στη Δράμα. Ήταν παλαιότερα στο υπουργείο Ανάπτυξης στην εποχή Μητσοτάκη σε επιτελική θέση δίπλα στον υπουργού την περίοδο 1991-1993. Αυτή τη στιγμή είναι συνταξιούχος. Προσπαθεί στην Δράμα να φτιάξει ένα εργοστάσιο κατασκευής αυτοκινήτων και μακάρι να το καταφέρει καθώς η περιοχή χρειάζεται θέσεις εργασίας. Υπάρχει μεγάλος πόνος στη Δράμα λόγω ενεργείας”.
Για το άμα έχει οικονομική ευχέρεια ο Κωνσταντινίδης:
“Αυτό δε θα το πω εγώ. Υπάρχουν αρμόδια όργανα που ελέγχουν τους ανθρώπους που αγοράζουν τις ΠΑΕ. Εγώ όταν ήμουν στη Δόξα ξεκαθάρισα πως ήμουν φτωχότερος πρόεδρος”.
Για την σχέση του με το ποδόσφαιρο:
“Ο Γιάννης είναι άνθρωπος που δε μιλάει αλλά κάνει. Δε θα τον ακούσετε να υπόσχεται αλλά θα το πράξει. Πήγαινε στο γήπεδο και ενδιαφερόταν με τη Δόξα και το ποδόσφαιρο. Ασχολείται με όλα όμως με διακριτικότητα.  Είχε σχέσεις με τη Δόξα αλλά όταν αγαπάς το ποδόσφαιρο όλα σε τραβάνε”.
Για το πως δέχθηκε η κοινωνία της Δράμας την εμπλοκή του Κωνσταντινίδη με τον Άρη:
“Στη κοινωνία της Δράμας άλλοι χάρηκαν και άλλοι στεναχωρήθηκαν που δεν ασχολήθηκε με την Δόξα. Η ομάδα είναι καθαρή και είναι πορείας άξιο πως κανείς δε την αγοράζει”.
Για το άμα είχε αναφερθεί το όνομα του Άρη σε συζήτηση που είχε με τον Κωνσταντινίδη:
“Είχε αναφερθεί η κουβέντα στον Άρη και του είχα πει πως οι έξυπνοι επενδύουν στο ποδόσφαιρο. Βλέπουμε ανθρώπους όπως ο Μελισανίδης, ο Σαββίδης και ο Γιαννακόπουλος. Θεωρώ πως θα έρθουν και άλλοι”.
Για τις σχέσεις του με εταιρείες του εξωτερικού:
“Έχει σχέση και με εταιρείες του εξωτερικού αλλά δε γνωρίζω ονομασίες. Έχει χρόνο να ασχοληθεί και είναι πολύ σημαντικό”.
Για την Δόξα Δράμας:
“Η Δόξα Δράμας τραβάει το δικό της δράμα και προσπαθεί με νύχια και με δόντια να κρατήσει τη λέξη δόξα στο όνομα της”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: