Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

«Ομάδα λαϊκής βάσης, αλλιώς δεν βγαίνει»

Το εγχείρημα σωτηρίας που οργανώνεται στον Πανιώνιο παρουσίασε μέσω της «Sportday» ο Κυριάκος Σκούρας. «Αποτελεί προσπάθεια να γίνει ομάδα λαϊκής βάσης», επεσήμανε. Ποια η στάση της διοίκησης.

«Ομάδα λαϊκής βάσης, αλλιώς δεν βγαίνει»
Συνεχείς επαφές γίνονται τις τελευταίες ημέρες στον Πανιώνιο ώστε να βρεθεί η λύση για το ποδοσφαιρικό τμήμα. Άνθρωποι που αγαπούν την ομάδα και έχουν τις γνωριμίες, προσπαθούν να βρουν τον τρόπο για να ορθοποδήσει ο σύλλογος της Νέας Σμύρνης.

Ο Κυριακός Σκούρας είναι από αυτούς που κινούν τα… νήματα στο συγκεκριμένο εγχείρημα, το οποίο ανέλυσε μέσω της «Sportday».

«Κατ' αρχήν θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι ούτε εγώ ούτε κάποιος άλλος που μετέχει στην ομάδα σωτηρίας σκοπεύει να αγοράσει τον Πανιώνιο», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Αποτελεί μια προσπάθεια να γίνει ο Πανιώνιος ομάδα λαϊκής βάσης. Διαφορετικά δεν βγαίνει. Η Νέα Σμύρνη έχει άμεση συμμετοχή με τον Πανιώνιο. Συμμετέχουμε στο εγχείρημα περίπου είκοσι άτομα, θα υπάρξει βοήθεια και από μαγαζιά της Νέας Σμύρνης και θα χρησιμοποιήσουμε και τις γνωριμίες μας. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να επιβιώσει ο Πανιώνιος».

Η πρωτοβουλία τίνος είναι;

«Όλων μας. Δεν είμαι μόνος μου. Αποτελεί πρωτοβουλία όλων των ανθρώπων που θέλουν να βοηθήσουν. 'Η όλοι μαζί ή διαλύεται ο Πανιώνιος!».

Η διοίκηση είναι ενήμερη;

«Ναι, κάναμε ένα συμβούλιο. Η διοίκηση είναι ενήμερη, απόλυτα σύμφωνη και πρόκειται για κάτι που θέλει».

Θέλετε να πείτε ποια είναι τα υπόλοιπα άτομα;

«Όχι. Δεν θέλουν ακόμη να πουν. Πρόκειται για ομάδα όλης της Νέας Σμύρνης. Αν πετύχει, πέτυχε. Είναι η τελευταία ευκαιρία».

Ισχύει ότι θα βοηθάτε οικονομικά κάθε μήνα, αλλά δεν θα εμπλακείτε με υπογραφές και Εφορία;

«Ναι. Κανένας από εμάς δεν πρόκειται να ασχοληθεί με υπογραφές. Εγώ, το ξεκαθαρίζω από τώρα. Είμαστε απ' έξω και θα βοηθάμε κάθε μήνα. Το κάνουμε για να πληρωθούν οι παίκτες, οι οποίοι αγωνιστικά τα καταφέρνουν. Ο Πανιώνιος είναι ευλογία Θεού και πρέπει να στηριχθεί!».

Δεν υπάρχουν σχόλια: