Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

Αναστασίου: «Δεν κατάλαβα γιατί κατεβάσαμε ταχύτητα»

Σταθερός στην απαίτηση για έναν Παναθηναϊκό που θα έχει διάρκεια εμφανίστηκε μετά το ματς με τον Ηρακλή Ψαχνών ο Γιάννης Αναστασίου.

Αναστασίου: «Δεν κατάλαβα γιατί κατεβάσαμε ταχύτητα»
Αμετακίνητος στην άποψή του για τη σταθερότητα που πρέπει ν’ αποκτήσει ο Παναθηναϊκός εμφανίστηκε ο Γιάννης Αναστασίου.

Στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι με τον Ηρακλή Ψαχνών (3-0), ο τεχνικός των «πράσινων» τόνισε πως έμεινε ικανοποιημένος απ’ την προσπάθεια και τη θέληση των παικτών του. Δεν παρέλειψε, ωστόσο, να εκφράσει την απορία του για το λόγο που κατέβασαν ταχύτητα μετά το τρίτο γκολ.

Κατά τ’ άλλα, ο Έλληνας τεχνικός παραδέχθηκε πως δεν ήθελε να φύγει ο Φιγκερόα και συμφώνησε για την καλή κατάσταση στην οποία δείχνει να βρίσκεται ο Νίκος Καρέλης.


Αναλυτικά όσα είπε ο Αναστασίου

Για την εικόνα του Παναθηναϊκού: «Ήταν το πρώτο ματς Κυπέλλου εντός έδρας με μία ομάδα αρκετά δύσκολη αμυντικά. Την είχαμε παρακολουθήσει, είδαμε και το βίντεο και ξέραμε πως όσο δεν περνούσε η ώρα και δεν βάζαμε γκολ θα είχαμε πρόβλημα στην κλειστή τους άμυνα.

Βάλαμε το πρώτο και είπαμε πως θα πρέπει να συνεχίσουμε στο ίδιο τέμπο. Είχαμε νέα παιδιά με όρεξη να παίξουν. Είχαμε ένα εκρηκτικό τρίλεπτο που βάλαμε δύο γκολ και μετά κατεβάσαμε ταχύτητα, κάτι που δεν μπορώ να το καταλάβω.

Από την άλλη, υπήρξε η ασφάλεια του 3-0. Ήταν περίεργη εικόνα να είναι η Λεωφόρος σχεδόν άδεια, το βιώσαμε πριν λίγες μέρες, όμως τα παιδιά πάλεψαν και τα πήγαν πολύ καλά. Εύχομαι στα Ψαχνά καλή συνέχεια και θα τα πούμε σε ένα μήνα μαζί τους».


Για το πώς είδε τον Ηρακλή Ψαχνών: «Δεν έχει τόσο μεγάλο βάθος στο ρόστερ για να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό, αλλά έχει παίκτες που μπορεί να απειλήσουν αν δεν τους προσέξεις. Εύχομαι να ανέβουν στην Α' Εθνική».

Για τη συνέχεια και το πως είδε τα νέα παιδιά: «Πάντα είναι δύσκολο αν κάποια παιδιά δεν έχουν χρόνο συμμετοχής, αλλά εμείς θέλουμε πάντα να είναι ετοιμοπόλεμοι. Είχαμε πει από την αρχή πως θα είχαμε ένα μικρό ρόστερ και πως θα δίναμε ευκαιρίες στους μικρούς. Σήμερα έμεινα ικανοποιημένος από όλους τόσο από την προσπάθεια, όσο και από την θέληση».

Για τον Φιγκερόα που έφυγε, για το τι θα έκανε ο ίδιος και για το αν ο Καρέλης τον κάνει να σκέφτεται αν θα πρέπει ν’ αποκτηθεί επιθετικός: «Εγώ είμαι συναισθηματικός και τα χρήματα δεν παίζουν σημαντικό ρόλο. Ήταν σημαντικός παίκτης για εμάς και η εισήγηση η δικιά μου ήταν να μην φύγει, αλλά είναι κι άλλα πράγματα στην μέση.

Στα επόμενα τέσσερα παιχνίδια δεν μπορούμε έτσι και αλλιώς να πάρουμε κάποιον, μετά θα δούμε. Σίγουρα ο Καρέλης πηγαίνει πολύ καλά, αλλά θα πρέπει να έχει διάρκεια, όπως κάθε παίκτης του Παναθηναϊκού. Έχουμε χρόνο για να δούμε αν θα αποκτήσουμε κάποιον ποδοσφαιριστή»
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: