Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

«Δεν μπορούσαμε να το πιστέψουμε»

GITSIOUDIS-610x320
Στον Arena FM 89,4 μίλησε ο βετεράνος τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Γιάννης Γκιτσιούδης.
Ο πρώην παίκτης του “Δικεφάλου” ήταν ένα από τα μέλη της ομάδας που πέτυχαν την πολύ μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού του Κοκσωτά με το εμφατικό 6-1 πριν από 26 χρόνια και αναφέρθηκε στο ιστορικό εκείνο παιχνίδι.
Αναλυτικά είπε:
Για την ψυχολογία των παικτών του ΠΑΟΚ σε εκείνο το παιχνίδι:
“Είχαμε πάρα πολύ άγχος γιατί ο Κοσκωτάς είχε μαζέψει ότι καλύτερο υπήρχε στην Ελληνική αγορά. Ήμασταν πολύ καλοί, σοβαροί και δε πιστεύαμε αυτό που έγινε. Ήμασταν λίγο τυχεροί μπήκαμε μέσα με πάθος και μας βοήθησε και το σκορ. Το σκορ δε το πιστεύαμε ούτε  και εμείς, ήταν εκπληκτικό. Ποντάραμε πως παρά την ποιότητα των παιχτών του Ολυμπιακού δε θα είχαν τη συνοχή. Όσο καλούς ποδοσφαιριστές και να έχεις άμα δε έχουν δουλέψει μαζί δε κάνεις ομάδα. Είχε πάρει πολλούς παίκτες και θυμάμαι κάποιους που έλεγαν πως θα είναι καλά να πάνε και αυτοί”.
Για το γεγονός πως αποκτήθηκαν οι Λίμπρεχτς και Μπανιώτης μετά το τέλος του αγώνα:
“Αμέσως μετά την ήττα ο Κοκσωτάς πήρε τον Λίμπρεχτς και τον Μπανιώτη. Επιπλέον, ήθελε πάρα πολύ τον Μπορμπόκη, τον Τουρσουνίδη και άλλους”.
Για το σημερινό ΠΑΟΚ:
“Ο ΠΑΟΚ πάει πάρα πολύ καλά και παλεύει όλα τα παιχνίδια. Έχει κάποιες διακυμάνσεις αλλά είναι μέσα σε όλους τους στόχους του. Μακάρι να συνεχίσει. Η πρώτη θέση είναι πολύ δύσκολη υπόθεση αλλά φέτος είναι καλή ευκαιρία καθώς οι άλλες μεγάλες ομάδες είναι πολύ αποδυναμωμένες”.
Για το επερχόμενο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης:
“Δε πρέπει η ομάδα να υποτιμάει τον αντιπάλο. Θεωρώ πως στα παιχνίδια που γίνονται οι ανατροπές φταίει το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ δεν εκτιμάει αρχικά τους αντιπάλους όσο θα έπρεπε και στη συνέχεια μπαίνει σε μια πολύ δύσκολη συνεργασία”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: