Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

“Ενα μοναδικό παιχνίδι”!

anatoliths
Ο εντεταλμένος σύμβουλος της περιφέρειας Κ. Μακεδονίας σε θέματα αθλητισμού, Βασίλης Ανατολίτης μίλησε στον Arena FM 89,4 για τον αγώνα, που θα γίνει την Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου (19:00, ΟΤΕ ΤV) στο γήπεδο της Τούμπας ανάμεσα στην εθνική Ελλάδας του 2004 και την εθνική Ρουμανίας, που εντυπωσίασε στη δεκαετία του ’90 με ηγέτη τον περίφημο Γκεόργκε Χάτζι.
Αναλυτικά, όσα είπε ο Βασίλης Ανατολίτης:
“Εδώ και καιρό, καλλιεργήσαμε την ιδέα για την διεξαγωγή ενός τέτοιου αγώνα, με καθαρά φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Συζήτησα με τον περιφερειάρχη κ. Τζιτζικώστα για να κάνουμε ένα παιχνίδι και να τιμήσουμε την Εθνική του 2004, την πρωταθλήτρια Ευρώπης, που ξεχάστηκε κάπως από τα ΜΜΕ αλλά και τους φορείς ποδοσφαίρου. Πιο πριν, είναι η αλήθεια, είχαμε το ΟΚ της αχτύπητης εθνικής Ρουμανίας του Γκεόργκε Χάτζι και καταλήξαμε ότι στις 16 Δεκεμβρίου η Θεσσαλονίκη θα φιλοξενήσει στο γήπεδο της Τούμπας ένα ξεχωριστό παιχνίδι”.
Για την ελληνική ομάδα: “Θα είναι όλοι παρόντες, με μπροστάρη τον αρχηγό εκείνης της ομάδας, Θόδωρο Ζαγοράκη. Εξασφαλίστηκε η συμμετοχή της συντριπτικής πλειοψηφίας των πρωταθλητών Ευρώπης. Μόνο οι εν ενεργεία θα λείψουν, γιατί έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις, δηλαδή ο Κατσουράνης, ο Παπαδόπουλος και ο Καραγκούνης”.
Για τους Ρουμάνους: “Δεν είναι μόνο ο Χάτζι. Θα έρθουν με προπονητή τον Ιορντανέσκου, που δούλεψε και στην ελληνική εθνική ομάδα, θα είναι και ο Ντουμιτρέσκου, που εργάστηκε στον ΠΑΟΚ. Μαζί με τον Χάτζι θα αγωνιστούν μεγάλα ονόματα, όπως ο Ποπέσκου, ο Πετρέσκου, ο Ραντουτσόγιου και άλλοι.
Για τον φιλανθρωπικό χαρακτήρα: “Τα εισιτήρια τιμώνται 2 και 5 ευρώ., όλα τα έσοδα θα δοθούν για να ενισχυθεί η Ελληνική Εταιρία Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Παίδων, η ΕΛΕΠΑΠ”.
Για ανάλογες εκδηλώσεις στο μέλλον: “Έχουμε στο μυαλό μας και μια εκδήλωση που θα αφορά το μπάσκετ και θα φέρει μεγάλα ονόματα του αθλήματος στη Θεσσαλονίκη, αλλά δεν μπορώ ακόμη να πω κάτι”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: