Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

Βοσνιάδης στο Metropolis: «Μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ»

Στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» μίλησε ο πρώην προπονητής του Απόλλωνα Σμύρνης, Αλέκος Βοσνιάδης.

Αναλυτικά τα όσα τόνισε:

Για το ματς του ΠΑΟΚ με τον Απόλλωνα Σμύρνης: «Δεν πρέπει να υποτιμηθεί σε καμία περίπτωση ο Απόλλων. Θα έρθει να τα δώσει όλα για να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει στην προσπάθεια που κάνει να παραμείνει στην κατηγορία και από τη στιγμή που υπάρχει ένας άνθρωπος σαν τον Βελλή έχει πολλές πιθανότητες για να σωθεί».

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ στα Γιάννινα: «Δείχνει ότι παρουσιάζει βελτίωση μετά το άσχημο αποτέλεσμα με τον Ολυμπιακό. Ξεκίνησε καλά στον αγώνα, όμως υπήρχε μια κάμψη από το 25ο λεπτό και μετά. Το πιο σημαντικό για μένα, όμως, είναι ότι ενώ θα περιμέναμε με την πάροδο του χρόνου να κάνει την εμφάνισή της η κούραση, η ομάδα ανέβαζε την απόδοσή της. Έχει την δυνατότητα ο ΠΑΟΚ με τους ικανούς ποδοσφαιριστές που διαθέτει να παίρνει παντού αποτελέσματα. Έχει μεγάλη ποιότητα ο ΠΑΟΚ και πιστεύω ότι με την ενίσχυση που έρχεται τον Ιανουάριο θα αλλάξει επίπεδο και μπορεί να διεκδικήσει και τώρα και τα επόμενα χρόνια το πρωτάθλημα».

Για τις αδυναμίες που εντοπίζει στον ΠΑΟΚ: «Θεωρώ ότι χρειάζεται ενίσχυση κυρίως στον άξονα και στο κέντρο της άμυνας. Αν αποκτηθεί ένας κεντρικός αμυντικός καθώς και ένας παίκτης με ικανότητα στο δημιουργικό κομμάτι η ομάδα μπορεί να εκτοξευθεί».

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Δεν έχει κριθεί τίποτα ακόμη. Ο ΠΑΟΚ έχει τις δυνατότητες να μειώσει την απόσταση και να διεκδικήσει το πρωτάθλημα». Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: