Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

«Τελειώνει» ο Νέτσιντ!!

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η αποχώρηση του Τόμας Νέτσιντ από τον ΠΑΟΚ στο τέλος του μήνα.

«Τελειώνει» ο Νέτσιντ
Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει για τον ΠΑΟΚ ο Τόμας Νέτσιντ, μετά το τέλος του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος. Ο Τσέχος επιθετικός αγωνίζεται δανεικός από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η οποία διατηρεί το δικαίωμα να τον ζητήσει πίσω στα μισά της σεζόν.

Και όπως δήλωσε ο προπονητής της ρωσικής ομάδας, Λεονίντ Σλούσκι, αυτό θα γίνει, χωρίς όμως να είναι βέβαιη η παραμονή του παίκτη, παρότι υπάρχει διακοπή στο πρωτάθλημα της χώρας.

«Παρακολουθούμε όλους τους δανεικούς παίκτες. Όταν δώσαμε τον Νέτσιντ στον ΠΑΟΚ, πιστέψαμε ότι θα έχει την ευκαιρία της ανάκαμψης. Η απόφαση για αυτόν θα ληφθεί τον χειμώνα, όταν θα επιστρέψει στην ομάδα μας και θα πάει για προετοιμασία. Θα δούμε πως θα προχωρήσουμε στη συνέχεια...» ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του.

Ο παίκτης δεν θα έλεγε όχι στο να αποχωρήσει από τον «δικέφαλο», αφού δεν έχει πάρει πολλές ευκαιρίες από τον Χουμπ Στέφενς. Μέχρι τώρα έχει αγωνιστεί σε δέκα παιχνίδια της Σούπερ Λίγκας, αλλά έχοντας συνολικά 204 λεπτά συμμετοχής, ενώ στο Europa League χρησιμοποιήθηκε για μόλις ένα λεπτό στο τελευταίο παιχνίδι με τη Σαχτέρ Καραγκαντί στο Καζακστάν.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: