Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

Λιγότερα λάθη!!

Να μειώσουν τα λάθη στις μεταγραφικές κινήσεις θέλουν στον ΠΑΟΚ. Ποντάρονται πολλά πλέον στο τμήμα σκάουτινγκ. Αποσύρεται για Πελέ η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Λιγότερα λάθη
Στόχος των ανθρώπων του ΠΑΟΚ στη μεταγραφική περίοδο που έρχεται είναι να περιοριστούν αρκετά τα λάθη. Διότι ένα σημαντικό χρηματικό ποσό, τόσο στη περυσινή χειμερινή μεταγραφική περίοδο όσο και σε αυτήν του καλοκαιριού πήγε χαμένο, διότι το ποσοστό επιτυχίας ήταν μικρό.

Όπως έγινε με τις περιπτώσεις των Νέτσιντ, Βούκιτς και Ολίσε που είναι ακόμα στην ομάδα, αλλά πιθανόν να αποτελέσουν σύντομα παρελθόν. Επιπλέον, οι Καμαρά, Ιτάνζ και Σίλντεφελντ -που έχουν φύγει- δεν ικανοποίησαν. Θέλουν λοιπόν το πάθημα να τους γίνει μάθημα. Για αυτό, όπως φάνηκε και από την προχθεσινή σύσκεψη, που έγινε στην Τούμπα θα ποντάρουν στον «Δικέφαλο του Βορρά» στο τμήμα σκάουτινγκ.

Σύμφωνα με το σχέδιο που υπάρχει στην ομάδα, προτεραιότητα αποτελεί η απόκτηση κεντρικού αμυντικού τον Ιανουάριο και δύο χαφ. Ώστε να γίνει πιο γρήγορος στο κέντρο ο ΠΑΟΚ. Το θέμα του Πελέ, που έχει ταχύτητα και ποιότητα δεν πάει καλά. Δεδομένη πρέπει να θεωρείται πλέον η αποχώρηση του Νέτσιντ, οπότε αναζητείται και ένας επιθετικός. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: