Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

«Το ΟΑΚΑ είναι το σπίτι μας»

Μήνυμα στους φίλους του Παναθηναϊκού για να προστατέψουν το ΟΑΚΑ από πιθανή νέα τιμωρία αποφεύγοντας συμπεριφορές που μπορούν να οδηγήσουν σε αυτό στέλνει η διοίκηση της ΚΑΕ στον κόσμο.

«Το ΟΑΚΑ είναι το σπίτι μας»
Έκκληση στον κόσμο του Παναθηναϊκού να σεβαστεί το ΟΑΚΑ σαν σπίτι της ομάδας και να μην επιδεικνύει συμπεριφορά που μπορεί να επιφέρει τιμωρίες στην ομάδα, όπως συνέβη στο πρόσφατο παρελθόν, απευθύνει η διοίκηση της ΚΑΕ με φυλλάδιο που θα διανεμηθεί στο αποψινό ματς με τον Ερυθρό Αστέρα (21:30).

«Φίλοι του Παναθηναϊκού,

Σας καλωσορίζουμε στο ΟΑΚΑ σε έναν ακόμη αγώνα της αγαπημένης μας ομάδας και σας ευχαριστούμε για την παρουσία σας.

Θα θέλαμε τη συνεργασία σας, ώστε η διαμονή όλων μας στο ΟΑΚΑ να είναι ευχάριστη και ταυτόχρονα με το σωστό τρόπο, που αρμόζει στην ιστορία του Παναθηναϊκού, να ενισχύσουμε την προσπάθεια της ομάδας μας.

Θα θέλαμε λοιπόν να αναλογιστούμε όλοι τα εξής:

-Το ΟΑΚΑ είναι το σπίτι ΟΛΩΝ ΜΑΣ κι έτσι ακριβώς θα πρέπει να το αντιμετωπίζουμε. Είναι το σπίτι μας, είναι η δύναμή μας.

-Μην ξεχνάτε ότι οποιαδήποτε ζημιά προκαλείται στο ΟΑΚΑ επιβαρύνει οικονομικά την ΚΑΕ.

-Μακριά από χρήση λέιζερ ή καπνογόνων, ρίψη κερμάτων ή αντικειμένων που επιφέρουν πρόστιμα κι επιπλέον οικονομική ζημιά στην ΚΑΕ, όπως και δημιουργούν κίνδυνο τιμωρίας της ομάδας μας.

-Οφείλουμε να καθόμαστε στη θέση που αναγράφεται στο εισιτήριό μας ή στην κάρτα διαρκείας μας και πουθενά αλλού. Οι αρμόδιοι της ΚΑΕ και του γηπέδου θα βρίσκονται στη διάθεσή σας ανά πάσα ώρα και στιγμή για να σας εξυπηρετήσουν.

-Είμαστε βέβαιοι για τη συνεργασία σας σε περίπτωση κατά την οποία κάποιος αρμόδιος σας ζητήσει το απόκομμα του εισιτηρίου, ενώ βρίσκεστε στη θέση σας.

-Στόχος μας είναι να επικρατεί απόλυτη τάξη στο ΟΑΚΑ κι αυτό το κάνουμε για την άνεση και την ασφάλεια των φιλάθλων μας.

-Να προσέρχεστε στο μέτρο του δυνατού όσο το δυνατό νωρίτερα στο γήπεδο ώστε να γίνεται ευκολότερα ο έλεγχος, όπως και η τακτοποίηση του κόσμου στις θέσεις του.

Σας ευχαριστούμε και πάλι για τη συνεργασία και την κατανόησή σας.

Και μην ξεχνάτε: ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
».

inner

Δεν υπάρχουν σχόλια: