Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

«Προχωράνε οι διαπραγματεύσεις»

eleftheriadis_1_11-610x350
Ο νομικός της ΠΑΕ Ηρακλής Σάκης Ελευθεριάδης μίλησε στον Arena FM 89,4 και αναφέρθηκε στις διαπραγματεύσεις που γίνονται με τους  ανθρώπους  της «Αναγέννηση-Ηρακλής» αλλά και για τον οικονομικό έλεγχο της ομάδας που αρχίζει αύριο(6/12).
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Ξεκινάει ο οικονομικός έλεγχος αύριο το πρωί, καθώς υπήρξε ένα πρόβλημα από την πλευρά της «Αναγέννηση –Ηρακλής» σχετικά με την διενέργεια του ελέγχου. Ανάλογα με την εξέλιξη του ελέγχου θα μιλήσουμε ξανά με τους ανθρώπους και θα είμαστε σε θέση να πούμε περισσότερα πράγματα σχετικά με τις διαπραγματεύσεις που τρέχουν.
Για τον αν δόθηκαν τα έγραφα που ζητήθηκαν : «Μας έδωσαν μια σειρά εγγράφων, ζητήθηκαν και κάποια άλλα έγραφα τα οποία θα προσκομιστούν σήμερα στην ΠΑΕ από την πλευρά της «Αναγέννησης-Ηρακλής» και από τον επικεφαλή τον συζητήσεων, τον κ.Ιωαννίδη. Δόθηκαν κάποιες εξασφαλίσεις κα πλέον οι συζητήσεις έχουν προχωρήσει σε πολύ μεγάλο βαθμό».
Για τον  κ.Παπαδόπουλο και αν έχει πάρει την απόφαση να αποχωρήσει: « Αυτό είναι δεδομένο, δεν το λέει σήμερα πρώτη φορά. Η πρόθεση του είναι αυτή απλά αυτό που λέει από την αρχή ότι δεν μπορεί να φύγει από τον Ηρακλή και να τον αφήσει ακυβέρνητο».
Για το αν υπάρχει ενδιαφέρον από το εξωτερικό: «Αυτό ισχύει, το έχω πει πολλές φορές τις τελευταίε μέρες είναι στην αρχή βέβαια, δεν μπορούμε να δώσουμε ελπίδες στον κόσμο και δεν μπορούμε να πούμε τίποτα πιο συγκεκριμένο, τουλάχιστον μέχρι την Κυριακή θα γίνει κάποιο ραντεβού και θα μπορούμε να πούμε περισσότερα».
Για το θέμα του Ονουάτσι: «Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και κακώς αναπαράχθηκε από τα μέσα ότι υπάρχει κάποια πρόβλημα με τον παίκτη. Ο Ονουάτσι δεν εξέφρασε κανένα πρόβλημα είχε μια ταύτιση απόψεων με τον πρόεδρο της ομάδας. Τα οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν είναι δεδομένο ότι υπάρχουν αλλά είναι ελεγχόμενα».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: