Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

Το Κύπελλο της πάει…!!

Μπορεί στο πρωτάθλημα να μην πηγαίνει και τόσο καλά, αλλά στο Κύπελλο η Σαμπντόρια είπε να βγάλει το «άχτι»της.

Το Κύπελλο της πάει…
Οι «μπλουντσερκιάτι» σάρωσαν με 4-1 τη Βερόνα στο «Λουίτζι Φεράρις», στο πλαίσιο των «16» του Copa Italia και προκρίθηκαν στα προημιτελικά της δεύτερης τη τάξει εγχώριας διοργάνωσης της γειτονικής χώρας, περιμένοντας τη Ρόμα και με το μυαλό τους στο να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις της Serie A.

Αντίθετα, η πρωταθλήτρια του 1985 θα προσπαθήσει να συνεχίσει την καλή πορεία στο πρωτάθλημα και να εξασφαλίσει από ‘κει ένα ευρωπαϊκό «εισιτήριο».

Οι κυπελλούχοι Ευρώπης του 1990 δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερα προβλήματα, σκοράροντας με τους Σανσόνε στο 15’, Μπιάρνασον στο 20’, Κρστιτς στο 83΄και Ρέναν στο 88’. Για τους Βερονέζους, μείωσε ο Λόνγκο στο 64’. Σε όλη την αναμέτρηση αγωνίστηκε ο Βαγγέλης Μόρας.


ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ: Φιορίλο, Φορμασιέρ (81' Μουστάφι), Πόουλσεν, Ρετζίνι, Μπιάρνασον, Τσβόλεκ, Ροντρίγκεζ, Μαρέσκα (81' Εράμο), Ρέναν, Σανσόνε (61' Κρστιτς), Πετάνια

ΒΕΡΟΝΑ: Μιχαϊλοφ, Αλμπερτάτσι (81' Τόνι), Μάρκες, Μόρας, Ρούμπιν (62' Μαρτίνιο), Ντονάτι, Σάλα, Ντοναντέλ, Τσιριλιάνο (73' Γιάνκοβιτς), Κάτσια, Λόνγκο Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: