Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

Πέσιτς: «Ο Περπέρογλου έκανε τη διαφορά»

Ο Στράτος Περπέρογλου ήταν αυτός που έγειρε την πλάστιγγα υπέρ του Ολυμπιακού, σύμφωνα με τον προπονητή της Μπάγερν Μονάχου, Σβέτισλαβ Πέσιτς.

Πέσιτς: «Ο Περπέρογλου έκανε τη διαφορά»
Περήφανος για τους παίκτες του και την προσπάθεια που έκαναν απέναντι στον πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακό, δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου, Σβέτισλαβ Πέσιτς.

Παράλληλα, στάθηκε στην εξαιρετική παρουσία του Στράτου Περπέρογλου, ο οποίος ήταν ο βασικός λόγος της ήττας της ομάδας του, όπως τόνισε.

«Πρώτα από όλα συγχαρητήρια στον κόουτς για το σπουδαίο παιχνίδι. Ήταν μια επαγγελματική εμφάνιση. Ο Ολυμπιακός παίζει εδώ και πολύ καιρό εξαιρετικό μπάσκετ. Απόψε νομίζω πως όλοι πρέπει να είναι χαρούμενοι, ο Ολυμπιακός περισσότερο αφού κέρδισε, αλλά και εμείς δεν χάσαμε τις ελπίδες μας, θα πρέπει να παλέψουμε τα άλλα δύο ματς για να προκριθούμε στο TOP-16. Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι απόψε για εμάς, ο κόσμος είδε μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, την επίσημα καλύτερη ομάδα της Ευρώπης. Ο κόσμος είδε την προσπάθεια που κάναμε, ήταν δύσκολο, αλλά παλέψαμε. Είχαμε το τελευταίο σουτ και τις ελπίδες να κερδίσουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε.

Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, έδειξαν χαρακτήρα και είμαι περήφανος για το πώς πάλεψαν. Στο δεύτερο ημίχρονο κερδίσαμε, παλέψαμε με μεγάλη ενέργεια, αλλά ηττηθήκαμε. Δεν βρήκαμε λύσεις για τον Περπέρογλου που αγωνίστηκε στο “4”, ένας διεθνής παίκτης με μεγάλη εμπειρία και για εμένα ήταν αυτός που έκανε τη διαφορά απόψε και έδωσε στην ομάδα του τη νίκη. Αυτό το παιχνίδι τελείωσε και κοιτάμε τα δύο επόμενα. Πρώτα από όλα κοιτάμε το ματς του Σαββάτου στην Μπουντεσλίγκα» ήταν τα λόγια του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: