Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

«Το επιθετικό ριμπάουντ θα μας απασχολήσει πολύ»

Ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη κόντρα στην Μπάγερν όμως τα πολλά επιθετικά ριμπάουντ που έδωσε στους αντιπάλους του προβληματίζουν το τεχνικό τιμ.

«Το επιθετικό ριμπάουντ θα μας απασχολήσει πολύ»
Στις δεύτερες ευκαιρίες που έδωσε ο Ολυμπιακός στην Μπάγερν, τομέα τον οποίο θα πρέπει να κοιτάξουν οι «ερυθρόλευκοι» στάθηκε μετά το τέλος της νίκης των Πρωταθλητών Ευρώπης, στο Μόναχο, ο συνεργάτης του Γιώργου Μπαρτζώκα, Χρήστος Μαρμαρινός.

«Έγινε ένα πολύ ωραίο ματς για τον φίλαθλο. Καλύτερα να κερδίζεις ένα τέτοιο παιχνίδι έστω και 105-103 παρά ένα ματς κλειστό και να είχαμε άλλο αποτέλεσμα.

Μέχρι στιγμής αντέχουμε με τις απουσίες. Είναι σημαντικό να κάνουμε καλή προπόνηση, όταν αυτό γίνεται παίζουμε καλά. Τα παιδιά έχουν χαρακτήρα και αυτό μας δίνει αυτοπεποίθηση στην ομάδα στα σημαντικά σημεία. Το αναγνωρίζουν και οι αντίπαλοι μας»
, είπε αρχικά.

Όσο για τα ματς που ακολουθούν για τον Ολυμπιακό στην Euroleague και τα οποία είναι άνευ βαθμολογικής σημασίας για τους Πρωταθλητές Ευρώπης;

«Δεν έχουν βαθμολογική σημασία τα ματς που ακολουθούν και θεωρητικά είναι διαδικαστικού χαρακτήρα. Όμως αυτά τα παιχνίδια θα μας δώσουν την ευκαιρία να χτίσουμε φυσική κατάσταση, να δουλέψουμε κάποιες συνεργασίες, αλλά και να ενισχύσουμε τις σχέσεις των παικτών μεταξύ τους αλλά και τω παικτών με τους προπονητές. Για το λόγο αυτό αυτές οι αναμετρήσεις είναι σημαντικές».

Για την κακή αμυντική λειτουργία του Ολυμπιακού ο συνεργάτης του Γιώργου Μπαρτζώκα είπε: «Στην άμυνα είχαμε ως στόχο να μην γίνουν κάποια πράγματα και έγιναν. Όπως το επιθετικό ριμπάουντ. Η Μπάγερν είναι πρώτη σε αυτό τον τομέα στη διοργάνωση. Θέλαμε να την κρατήσουμε στον μέσο όρο της και αντ’ αυτού ήταν λίγο πιο πάνω από αυτό. Μας κόστισε αυτό. Είχαν και καλό ποσοστό στο τρίποντο, μπορεί να τους βοήθησε ο ρυθμός που τους αφήσαμε. Το επιθετικό ριμπάουντ θα μας απασχολήσει πολύ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: