Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

Με απουσίες ο ΠΑΟΚ!!

Τις υπηρεσίες του Ίνιγο Λόπεθ θα στερηθεί ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Χουμπ Στέφενς, στην αναμέτρηση του «Δικέφαλου του βορρά» με τον Απόλλωνα Σμύρνης (8/12).

Με απουσίες ο ΠΑΟΚ
Πρωινή προπόνηση περιλάμβανε το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ ενόψει της 14ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, στην οποία ο «Δικέφαλος του βορρά» θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Σμύρνης (8/12).

Οι παίκτες του Χουμπ Στέφενς αφιερώθηκαν σε ασκήσεις τακτικής και ασκήσεις με μπάλα, ενώ ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα παίζοντας οικογενειακό διπλό.

Στην σημερινή προπόνηση δεν πήραν μέρος οι Νίνης και Λόρενς, οι οποίοι λόγω των τραυματισμών που τους ταλαιπωρούν ακολούθησαν θεραπεία.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και σήμερα (Παρασκευή, 6/12) ο Ίνιγο Λόπεθ, ο οποίος συνέχισε να έχει ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο με αποτέλεσμα να αποκλειστεί από την αποστολή ενόψει του κυριακάτικου αγώνα. Για ακόμη ένα παιχνίδι ο Χακόμπο δεν συμπεριλήφθηκε στα πλάνα του Ολλανδού τεχνικού.

Αναλυτικά οι «εκλεκτοί» του ΠΑΟΚ: Γλύκος, Γιακουμής, Λίνο, Σπυρόπουλος, Τζαβέλλας, Κατσουράνης, Βίτορ, Σκόνδρας, Κίτσιου, Λάζαρ, Τζιόλης, Ολίσε, Λούκας, Στοχ, Βούκιτς, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης, Νέτσιντ.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: