Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Δικαιοσύνη!!

Η Βαλένθια ήταν καλύτερη, αλλά είχε απέναντί της τον Κουρτουά! Έστω και στις καθυστερήσεις, λοιπόν, ο Πόστιγκα σκόραρε κι έγραψε το 1-1 κόντρα στην Ατλέτικο για τους «16» του Κυπέλλου Ισπανίας!

Δικαιοσύνη! (video)
Έστω και στο τέλος αποδόθηκε ποδοσφαιρική δικαιοσύνη στο «Μεστάγια»!

Η Ατλέτικο ήταν αγκαλιά με το διπλό για τους «16» του Κυπέλλου Ισπανίας και το σαφές προβάδισμα πρόκρισης, χάρη στον εκπληκτικό Κουρτουά που έμοιαζε απροσπέλαστος, ωστόσο στις καθυστερήσεις τον... νίκησε ο Πόστιγκα και με κοντινή κεφαλιά έγραψε το τελικό 1-1, που άφησε ανοιχτούς λογαριασμούς ενόψει του επαναληπτικού στην Μαδρίτη (14/01)!

Το πρώτο μέρος ήταν μοιρασμένο, με τις «νυχτερίδες» να είναι ελαφρώς ανώτερες, αλλά οι δύο πιο κλασικές ευκαιρίες άνηκαν στους «ροχιμπλάνκος», όμως τόσο ο Ραούλ Γκαρσία, όσο και ο Ντιέγκο Κόστα δεν μπόρεσαν να βρουν δίχτυα. Και στην επανάληψη, η ομάδα του Πίτσι... φόρτσαρε και άρχισε το... σφυροκόπημα.

Ο Βέλγος γκολκίπερ των φιλοξενούμενων... δήλωσε «παρών» στις πολύ καλές στιγμές των Μπερνάτ και Κανάλες και σα να μην έφτανε αυτό, είδε τον ομόλογό του της Βαλένθια, τον Γκουαΐτα να... πετάει αετό στο 72΄, να κάνει τραγική έξοδο και τον Γκαρσία από κοντά να βάζει μπροστά την Ατλέτικο!

Η υπεροχή της Βαλένθια συνεχίστηκε, όμως μέχρι το 90' χωρίς αντίκτυπο, αφού ο πορτιέρο των πρωτευουσιάνων ήταν απροσπέλαστος και δεν έτρωγε γκολ σχεδόν με τίποτα! Σχεδόν, γιατί με τα πολλά νικήθηκε στις καθυστερήσεις από τον Πόστιγκα, για το τελικό 1-1! Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: