Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

«Προχωρημένες επαφές Ολυμπιακού με Οπαρέ»

Η Λανς φουλάρει για Οπαρέ, αλλά ο Ολυμπιακός είναι ένα βήμα πιο μπροστά! Οι Γάλλοι μιλούν για επαφές με τους Πειραιώτες και επιθυμία του παίκτη να φορέσει τα ερυθρόλευκα. Άγνοια στο Λιμάνι.
Το γαλλικό butfootballclub σε ρεπορτάζ του αποκαλύπτει πως οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τον Οπαρέ, κάνοντας λόγο για προχωρημένες επαφές. Πρόκειται για 23χρονο δεξί μπακ, που είναι διεθνής με την Εθνική Γκάνας. Το συμβόλαιο του Ντανιέλ Οπαρέ με την Σταντάρ Λιέγης φτάνει προς το τέλος του και οι Γάλλοι υποδεικνύουν ως πιο πιθανούς προορισμούς την Λανς και τον Ολυμπιακό. Ο νεαρός παίκτης έχει συμβόλαιο μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2014.
Ακολούθως δεν αναμένεται να μείνει άλλο στην Σταντάρ. Ο ίδιος σε δηλώσεις του αναφέρει πως θέλει να παίξει σε έναν ευρωπαϊκό σύλλογο που να έχει μεγάλους στόχους και να μετέχει στο Τσάμπιονς Λιγκ ή το Γιουρόπα, με τους Γάλλους να θεωρούν πως... δείχνει τον Ολυμπιακό. Για την Λανς διαρρέεται πως έχει στείλει στο Βέλγιο και εκπρόσωπό της για τις επαφές με την ομάδα της Λιέγης. Ο Οπαρέ έχει περάσει και από την δεύτερη ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο παίκτης κοστολογείται από 1 έως 1,5 εκατ. ευρώ. Από μεριάς τους πάντως οι ερυθρόλευκοι εξέφραζαν άγνοια και για τις πληροφορίες αυτές και για τον παίκτη.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: