Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

«Με τον κόσμο στο πλευρό μας και στο κύπελλο»

1531754_561876803901093_8524709_n
Ο ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, Ντάριο Ζάχορα, φιλοξενήθηκε στον Arena FM 89,4 και μίλησε για την ομάδα και το σερί που έχει δημιουργήσει αλλά ανάφθηκε και στο επερχόμενο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο Καυτατζόγλειο.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για το γκολ που πέτυχε κόντρα στην Καβάλα: «Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί ερχόμενος από τον πάγκο, σκόραρα μετά από τρία λεπτά και έβγαλα την ομάδα από την δύσκολη θέση».
Για το τι έχει αλλάξει στην ομάδα: Απλά δεν κάναμε καλή αρχή , θέλαμε μια νίκη για να αποκτήσουμε ψυχολογία και αυτή ήρθε κόντρα στην Κέρκυρα και από εκεί αρχίσαμε ένα μεγάλο σερί. Αυτό το πρόσωπο που έχουμε τώρα θα το κρατήσουμε μέχρι τέλος και θα προσπαθήσουμε να το βελτιώσουμε
Για τι έφταιγε στην αρχή: «Ήμασταν κάπως άτυχοι, δεν είχαμε μπει στο πνεύμα της ομάδας. Ήταν μια ομάδα καινούργια που χρειαζότανε χρόνο, τώρα τα πηγαίνουμε καλά, δείχνουμε πράγματα μέσα στο γήπεδο και θα βελτιωνόμαστε συνέχεια»
Για το παιχνίδι που ακολουθεί με τον ΠΑΟΚ: «Είναι ένας διαφορετικός αγώνας, από τότε που έγινε η κλήρωση όλοι μιλάνε για αυτό το παιχνίδι. Ξέρουμε τι σημαίνει και εμείς θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό».
Για τον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ είναι μια πάρα πολύ δυνατή ομάδα, τον έχω δει σε αρκετά παιχνίδια και κακά τα ψέματα μαζί με τον Ολυμπιακό είναι οι δυο καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Θα τα δώσουμε όλα και ελπίζω να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».
Για το πρωτάθλημα: «Άμα κοιτάξει τον βαθμολογικό πίνακα θα δει ότι υπάρχει μια διαφορά. Έχω την εντύπωση ότι θα έρθουν κάποιες γκέλες και στην Κέρκυρα. Το σημαντικό είναι ότι τώρα εμείς παίζουμε ποδόσφαιρο και παίρνουμε τους βαθμούς που πρέπει».
Για τον Όγιος: «Σίγουρα άλλαξε κάποια πράγματα, έβαλε κάποια δικά του στοιχεία στην ομάδα. Είμαστε οι ίδιοι παίκτες οπότε κάτι άλλο πήγαινε λάθος τότε. Και ο Γκόγκιτς είχε βοηθήσει πολύ την ομάδα αλλά οι παίκτες είναι αυτοί που κάνουν την διαφορά και θεωρώ ότι τώρα βγάζουμε περισσότερα πράγματα μέσα στο γήπεδο».
Για τον κόσμο που θα βρεθεί στο Καυτατζόγλειο : «Θέλουμε να δούμε έναν μεγάλο αριθμό φιλάθλων, είναι ωραίο να παίζεις σε γεμάτο γήπεδο. Στο παιχνίδι με την Καβάλα δεν μπορούσαμε να βάλουμε γκολ και όμως οι φίλαθλοι μας, τραγουδούσαν ασταμάτητα. Μακάρι να έρθει όσος περισσότερος κόσμος γίνεται και να γίνει ένα καλό παιχνίδι».
Για το πόσα γκολ έχει στόχο να πετύχει: «Το σημαντικό για μένα είναι να παίζω καλά και να ανεβούμε στην Σούπερ Λιγκ. Δεν θέλω να μιλάω για μένα ούτε για τον αριθμό των γκολ που πετύχω. Θέλω να πετύχω 10 γκολ και ανεβούμε κατηγορία. Δεν με ενδιαφέρει να βάλω 20 και να μην ανέβουμε»
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: