Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Κινήσεις τακτικής για Μάρτενς!

Λύση στη μεσοεπιθετική γραμμή του ΠΑΟΚ με την άμεση προσθήκη του Μάαρτεν Μάρτενς στο «ασπρόμαυρο» ρόστερ προσπαθούν να δώσουν οι ιθύνοντες του συλλόγου.

Κινήσεις τακτικής για Μάρτενς
Σε παιχνίδι τακτικής εξελίσσεται για τον ΠΑΟΚ η υπόθεση του Μάαρτεν Μάρτενς, τον οποίο έχει «κλείσει» για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Οι Θεσσαλονικείς καταβάλουν προσπάθεια να ανατρέψουν τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην υπόθεση του Βέλγου μεσοεπιθετικού.

Το θέμα, όμως, είναι πως τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά.

Συγκεκριμένα, στον «Δικέφαλο του Βορρά» καλούνται να ξεπεράσουν τα εμπόδια που βάζει ο Ντικ Αντβοκαατ, ο οποίος υπολογίζει στην προσφορά του 29χρονου άσου, τον πήρε μαζί του στην Ισπανία για την μίνι προετοιμασία της Άλκμααρ (λόγω της διακοπής του ολλανδικού πρωταθλήματος).

Παράλληλα, υπάρχει και το γεγονός ότι η οικογένεια του παίκτη δεν είναι εύκολο να πει το «ναι» τώρα για να φύγει από την Ολλανδία, στη μέση μιας σχολικής χρονιάς, με προορισμό τη Θεσσαλονίκη.

Παρόλα αυτά, στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο εκτιμούν πως μέχρι το τέλος του μήνα, η ΑΖ πιεσμένη και από την πλευρά του παίκτη, θα δεχθεί τα χρήματα, αφού δεν μπορεί να τον χάσει χωρίς να βάλει ούτε ένα ευρώ στα ταμεία της.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: