Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

ΠΑΟΚ – Lukoil: 65-65, χρήσιμα συμπεράσματα και προβλήματα…!

Μπορεί ένας αγώνας μπάσκετ να λήξει ισόπαλος; Σε συγκεκριμένες περιπτώσεις ναι, όπως για παράδειγμα σε ένα φιλικό παιχνίδι. Ότι ακριβώς έγινε στο «Παλατάκι», όπου ο ΠΑΟΚ και η Lukoil Academic αναδείχθηκαν ισόπαλοι 65-65 σε φιλικό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα.


Οι πρωταθλητές Βουλγαρίας, με προπονητή τον Δημήτρη Γαλάνη και τον Δημήτρη Βεργίνη στη σύνθεσή τους, είχαν το προβάδισμα στο σκορ σε όλη τη διάρκεια του φιλικού αγώνα, ο ΠΑΟΚ ωστόσο, με συνεχόμενους πόντους του Vucicevic στα τελευταία λεπτά μείωσε την διαφορά και με το σκορ 60-65, ο Κώττας κέρδισε αντιαθλητικό φάουλ. Ο νεαρός σέντερ ευστόχησε και στις δύο βολές που εκτέλεσε, ενώ στη συνέχεια ο Χαραλαμπίδης με τρίποντο διαμόρφωσε το τελικό σκορ, καθώς οι παίκτες της Lukoil αστόχησαν στην τελευταία τους επίθεση και ο Δέδας πέταξε την μπάλα από το ένα καλάθι στο άλλο χωρίς να βρει στόχο.

Τα Δεκάλεπτα: 16-19, 26-37 (ημίχρονο), 40-50, 65-65.
Τους πόντους του ΠΑΟΚ πέτυχαν οι: Χαραλαμπίδης 7 (1), Vucicevic 15 (3), Tσαϊρέλης 2, Δέδας 7 (1), Μαργαρίτης 13 (1), Καλλές 4, Μπόγρης 4, Κασελάκης 3 (1), Λιάπης 5 (1), Κόνιαρης 3, Κώττας 2.
Πρώτος σκόρερ της Lukoil ήταν ο Lalic που πέτυχε 17 πόντους.

Με τον ΠΑΟΚ δεν αγωνίστηκε οι Τσόχλας (ακολουθεί ειδική θεραπευτική αγωγή και δεν αγωνιστεί ούτε αυτή την εβδομάδα και στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ίκαρο στη Χαλκίδα), Cooper (προληπτικά εκτός, λόγω ενοχλήσεων στη μέση) και Payne (προληπτικά εκτός, λόγω ενοχλήσεων στο ισχίο). Οι δύο αμερικανοί είναι προγραμματισμένο να περάσουν αύριο από ιατρικό έλεγχο. Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: