Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Κι άλλη «κατραπακιά» η Γιουνάιτεντ!!

Πουθενά δε σηκώνει κεφάλι η Μαν. Γιουνάιτεντ! Μετά τις αποτυχίες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, οι «διάβολοι» κινδυνεύουν να χάσουν και τον ύστατο εγχώριο στόχο, με το 2-1 απ’ τη Σάντερλαντ στο Λιγκ Καπ!

Κι άλλη «κατραπακιά» η Γιουνάιτεντ! (video)
Τελειωμό δεν έχει ο κατήφορος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Προερχόμενη από οδυνηρές ήττες σε πρωτάθλημα (από Τότεναμ) και Κύπελλο (από Σουόνσι), η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες έψαχνε «γιατρικό» στο Λιγκ Καπ.

Όχι απλά δεν το βρήκε όμως, αλλά η (ουραγός της Premier League) Σάντερλαντ την πλήγωσε ακόμα περισσότερο, επικρατώντας 2-1 στο «Stadium Of Light»!

Παρόλο που είχαν ευκαιρίες και δοκάρι στο 25’ με τον Γκιγκς, οι «κόκκινοι διάβολοι» βρέθηκαν ξανά να κυνηγούν. Όταν ο Ουαλός προσπάθησε να προλάβει τον Μπάρντσλεϊ κι έστειλε εκείνος την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Ακόμη όμως κι αν οι πρωταθλητές απάντησαν γρήγορα (με κεφαλιά του Βίντιτς στο 52’) δεν μπόρεσαν ν’ αλλάξουν τη μοίρα τους. Αυτή που ήθελε να υποστούν νέα ήττα κι οδήγησε τον διαιτητή να δώσει (τουλάχιστον αμφισβητούμενο) πέναλτι σε μαρκάρισμα του Κλέβερλι στον Τζόνσον.

Έτσι, ο Μπορίνι ευστόχησε απ’ τη βούλα κι έθεσε σε κίνδυνο την πρόκριση στον τελικό του Λιγκ Καπ. Διότι ακόμα κι αν υπάρχει ρεβάνς στο «Ολντ Τράφορντ», ποιος μπορεί να ‘ναι σίγουρος ότι ΑΥΤΗ η Γιουνάιτεντ μπορεί να την αξιοποιήσει; Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: