Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

«Πολύ καλό δίδυμο με Μπεργκ»

«Πολύ καλό δίδυμο με Μπεργκ»Σίγουρος ότι θα κάνει ένα εξαιρετικό δίδυμο στην επίθεση του Παναθηναϊκού με τον Μπεργκ δήλωσε ο Μλάντεν Πέτριτς στους υπεύθυνους της ομάδας.

«Μπορούμε να φτιάξουμε ένα πολύ καλό δίδυμο με τον Μπεργκ», ανέφερε ο Κροάτης επιθετικός σε συνομιλίες όπως αναφέρει το Goal για την συνύπαρξή του στην επιθετική γραμμή των πράσινων και συνέχιζε:

«Είναι φανταστικός παίκτης και θα με βοηθήσει πολύ να μπω στο κλίμα της ομάδας».

Ο Πέτριτς είναι ανυπόμονος να αρχίσει τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό καθώς βλέπει την παρουσία του στην ελληνική ομάδα ως μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να δώσει απαντήσεις στην παλιά του ομάδα.

«Έχω να αποδείξω πολλά. Δεν πέρασα καθόλου καλά το τελευταίο διάστημα στην Αγγλία και θέλω να αποδείξω ότι μπορώ να επιστρέψω σε τοπ επίπεδο», τόνιζε ο Κροάτης.

Ο Πέτριτς πέρασε χθες από τις ιατρικές εξετάσεις. Τα αποτελέσματά τους αναμένονται σήμερα. Στη συνέχεια θα υπογράψει το συμβόλαιο το οποίο θα έχει διάρκεια για 1,5 χρόνο και την Πέμπτη θα παρουσιαστεί από την διοίκηση των πρασίνων.

Σήμερα το απόγευμα θα κάνει την πρώτη του προπόνηση υπό τις οδηγίες του Γιάννη Αναστασίου. Εκτιμάται ότι θα χρειαστεί περίπου δύο εβδομάδες για να είναι σε κατάσταση για να αγωνιστεί. Το τελευταίο χρονικό διάστημα ακολουθεί ένα ειδικό πρόγραμμα για να μπορέσει να ξεπεράσει κάποιες μικροενοχλήσεις που είχε στην γάμπα.

Η πιο πιθανή ημερομηνία για το ντεμπούτο του είναι στις 25 Ιανουαρίου στο παιχνίδι με τον Πλατανιά στη Λεωφόρο. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: