Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

«Είχε συμφωνήσει με τον Άρη»

sykalias
Ο Ηλίας Συκαλιάς πατέρας του ποδοσφαιριστή Άγγελου Συκαλιά, μίλησε στον Arena FM 89,4 για την περίπτωση του γιου του, ο οποίος έφτασε πολύ κοντά στον Άρη αλλά και για τον λόγο που αναφέρθηκε το όνομά του στην συνέντευξη του Γιάννη Χατζηνικολάου.
Αναλυτικά, όσα είπε:
Γιατί δεν έπαιξε ποτέ στον Άρη: «O κ.Χατζηνικολάου μετέφερε ότι κάποιος μάνατζερ πήγε να περάσει τον Άγγελο με το ζόρι στην ομάδα. Εγώ είμαι υποχρεωμένος να στηρίξω το όνομα του παιδιού και προφανώς ο κ. Χατζηνικολάου δεν γνώριζε ότι ήμασταν σε επαφή από πέρυσι με τον Άρη, με τον κ. Κατσιαούνη, με τον κ. Στεφανίδη και τον τότε προπονητή τον κ. Κατσαβάκη. Το παιδί πέρυσι δεν είχε μάνατζερ και είχαμε κλείσει ραντεβού με τους ανθρώπους της ομάδας, μιλήσαμε και προσυμφωνήσαμε. Τελικά κάπου δεν τα βρήκαν, για ένα φιλικό παιχνίδι που θα γινόταν ανάμεσα στον Άρη και την Δόξα Δράμας και χάλασε η μεταγραφή.
Τώρα είχαμε μιλήσει με τον κ. Ηλιάδη, τα είχαμε βρει, συμφώνησαν και στα χρήματα και στους όρους συμβολαίου. Την άλλη μέρα αποχώρησε ο κ. Ηλιάδης και δεν έγινε τίποτα. Δεν κάναμε κανένα θέμα, τι θέλει τώρα ο κ. Χατζινικολάου και μπλέκει το όνομα του μικρού; Φύγαμε από τη Δόξα, πήγε στον Αχαρναϊκό, τώρα το παιδί έπαθε και χιαστούς και είμαστε σε διαδικασία ανάρρωσης».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: