Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Στο «σφυρί» ο Τσάβες!!

Πολύ πιθανό είναι το ενδεχόμενο να παραχωρηθεί ο Τσάβες του ΠΑΣ Γιάννινα, διότι μετά την απουσία του από τη χθεσινή (7/1) προπόνηση, το «γυαλί ράγισε» και δύσκολα θα «κολλήσει».

Στο «σφυρί» ο Τσάβες
Πολλά επεισόδια ακόμα φαίνεται πως θα έχει το «σίριαλ» Τσάβες στον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Αργεντινός μέσος είναι… φευγάτος εδώ και μέρες από την ομάδα και έχει δείξει ενδιαφέρον για να τον αποκτήσει η Κίλμες από την πατρίδα του.

Πρόσφατα, είχε γραφτεί μάλιστα ότι πρόκειται να τον αγοράσει. Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός ενημέρωσε μέσω επιστολής τη διοίκηση, πως για οικογενειακούς λόγους πρέπει να εγκαταλείψει τη Superleague και να συνεχίσει την καριέρα του σε πρωτάθλημα από τη "χώρα του τανγκό".

Χθες (7/1) δεν επέστρεψε στις προπονήσεις, αν και τελείωσε η άδεια του. Στον σύλλογο της Ηπείρου εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, αλλά επειδή βλέπουν πως η κατάσταση μοιάζει μη αναστρέψιμη, σκέφτονται να τον παραχωρήσουν, ακόμα και ως δανεικό. Μετά την πρώτη επαφή προέκυψε διαφορά στο οικονομικό μεταξύ ΠΑΣ και Κίλμες, η οποία επιθυμεί να αγοράσει μέρος των δικαιωμάτων του Τσάβες. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: