Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Είναι ο Ροναλντίνιο κι έχει (τρελές) απαιτήσεις!!

Άλλοι θα το πουν «σταριλίκι», άλλοι αλαζονεία, άλλοι θα το κρίνουν φυσιολογικό. Ο Ροναλντίνιο έχει 10 μεγάλες οικονομικές απαιτήσεις προκειμένου να υπογράψει στην Μπεσίκτας!

Είναι ο Ροναλντίνιο κι έχει (τρελές) απαιτήσεις!
Όπως κάθε σταρ που σέβεται τον εαυτό του, έτσι και ο Ροναλντίνιο δεν πρόκειται να πάει στην Τουρκία απλά για το... ευ αγωνίζεσθαι.

Έχει απαιτήσεις, έχει... δεκάλογο αιτημάτων, τα οποία θα πρέπει να του εγγυηθούν, προκειμένου να βάλει την υπγραφή του στο συμβόλαιο που του προτείνει η Μπεσίκτας, όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ στη γείτονα χώρα.

Γιατί μπορεί οι Ολλανδοί να έβγαλαν πως ο Ρόνι υπέγραψε ήδη, όμως, κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Περιμένει να πάρει απάντηση μέχρι το τέλος της εβδομάδας για τα «θέλω» του από τη διοίκηση των Τούρκων!

Πρώτα απ’ όλα θέλει καθαρές ετήσιες απολαβές ύψους 6 εκατ. ευρώ. Επειδή αγαπάει την οικογένειά του, δεν μπορεί να μείνει και πολύ μακριά της. Γι’ αυτό και ζητά να του έχουν εξασφαλισμένα και πληρωμένα επτά πήγαινε-έλα μέσα στον χρόνο.

Φυσικά δεν θα κυκλοφορεί με κανένα αυτοκίνητο της πλάκας. Θέλει σοφέρ, γεμάτο ρεζερβουάρ, με τα έξοδα να προέρχονται από το ταμείο της Μπεσίκτας. Δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς «σπιταρόνα» έχει στη Βραζιλία, αλλά ο Ροναλντίνιο θέλει το προσωπικό που το περιποιείται να συνεχίσει να το κάνει, όχι όμως με δικά του χρήματα...

Είναι επίσης δεδομένο πως τα δικαιώματα του απ’ τους χορηγούς θα τα διαχειρίζεται ο ίδιος και μόνο, ενώ θέλει νέο κινητό τηλέφωνο!

Επιπλέον, θέλει να εξασφαλίσει στο συμβόλαιό του πως αν του χρόνου αποφασίσει να φύγει, θα μπορεί να το κάνει και δεν θα τον δεσμεύει κανείς και τίποτα! Κι αν... τολμήσει η Μπεσίκτας να του καθυστερήσει κάποιο μισθό πάνω από δύο μήνες, τότε απαιτεί να υπάρχει «τόκος» περίπου 8%. ενώ ζητά και ποσοστό από τις φανέλες που θα πουληθούν με το όνομά του –και θα είναι πολλές.

Αρκετό... ζουμί κρύβεται πίσω και από τα μπόνους επίτευξης στόχων. Έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ οι «αετοί»; Συν 1 εκατ. ευρώ ο Βραζιλιάνος άσος. Πρωτάθλημα; Συν 500.000 ευρώ. Κούπα στο Γιουρόπα Λιγκ; 1 εκατ. στην... τσέπη. Κι αν τυχόν γίνει το θαύμα και τη δεύτερη σεζόν «τσιμπήσει» Τσάμπιονς Λιγκ(!) η Μπεσίκτας, τότε ακόμα δύο εκατ. ευρώ στον λογαριασμό του Ροναλντίνιο. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: