Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Αλεξίου στο Metropolis: «Στόχος του Απόλλωνα η τετράδα»

Ο προπονητής του Απόλλωνα Καλαμαριάς Αλέξης Αλεξίου φιλοξενήθηκε στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στην Σέντρα», αναλύοντας τους στόχος της νέας του ομάδας.

Αναλυτικά:

Αρχικά είπε:«Μου δίνεται η ευκαιρία να προσπαθήσω να κάνω μια ομάδα ανταγωνιστική για να πετύχει ο στόχος. Στόχος είναι να μπούμε στην τετράδα, στα πλέι-οφ και μετά να δούμε τι θα κάνουμε. Επίσης πρέπει να εξαντλήσουμε τις πιθανότητες γιατί ο Απόλλων πρέπει να πρωταγωνιστεί, έχει κόσμο που τον αγαπάει και η διοίκηση θα πρέπει να δώσει το κάτι παραπάνω για το καλύτερο του Απόλλωνα».

Για την συνάντηση με τον Χαραλαμπίδη: «Είχαμε μια συνάντηση από τις 10 το πρωί εδώ στα γραφεία για να μπορέσουμε να κάνουμε πιο ανταγωνιστικό τον Απόλλωνα. Οι μεταγραφές την περίοδο του Ιανουάριο είναι πάντα δύσκολες δεν είναι όπως το καλοκαίρι που υπάρχει μεγαλύτερη πληθώρα, θα πρέπει σίγουρα να είμαστε προσεκτικοί».

Τέλος ανέφερε:«Στόχος είναι να κάνουμε ανταγωνιστική την ομάδα που θα μπορέσει να πρωταγωνιστήσει. Στον πρώτο γύρο ο Απόλλων έκανε μια κοιλιά και θα πρέπει τώρα να πάρουμε τις απαραίτητες νίκες για καταφέρουμε να φτάσουμε εκεί που θέλουμε».
Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: