Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Τάτος: «Δεν ήρθα στον Άρη για να φύγω»

Τάτος: «Δεν ήρθα στον Άρη για να φύγω»Ο Ανδρέας Τάτος μιλώντας στην Nova ξεκαθάρισε ότι πρόθεσή του είναι να παραμείνει στον Άρη για να βοηθήσει την ομάδα να παραμείνει στη Σούπερ Λίγκα, ανεξάρτητα από το γεγονός ότι φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο και άλλων ομάδων.

«Γι’ αυτό ξαναήρθα στην ομάδα, διότι την αγαπώ πολύ και έχω δεθεί μετά από όσα έχουμε περάσει πέρσι», πρόσθεσε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ανδρέα Τάτου στη NOVA:

-Ανδρέα, δύσκολα τα πράγματα για τον Αρη;
«Θέλουμε τη στήριξη του κόσμου, όπως και ο κόσμος θέλει τη στήριξή μας, γιατί είμαστε χάλια βαθμολογικά, ώστε να καταφέρουμε να σώσουμε την ομάδα. Πιστεύω να τα καταφέρουμε και να αλλάξουμε όλα αυτά που συμβαίνουν».

-Σε εσένα ειδικά ο κόσμος δείχνει ξεχωριστή αγάπη. Πώς το εξηγείς;
«Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος από τον κόσμο και την αγάπη που μου δείχνει. Γι αυτό ξαναήρθα στην ομάδα, διότι την αγαπάω πολύ, έχοντας δεθεί, μετά τα όσα περάσαμε πέρυσι. Επειδή, λοιπόν, έχω βιώσει πολλά πράγματα στον Άρη, πιστεύω ότι θα τα ανατρέψουμε όλα!».

-Γι αυτό δεν θέλησες να φύγεις, παρά τα σενάρια που αναπτύχθηκαν για σένα;
« Εγώ δεν ήρθα στον Άρη για να φύγω! Ήρθα για να παλέψουμε και να καταφέρουμε να σωθούμε».

-Τι εύχεσαι για το 2014 που μόλις ήρθε;
«Θέλω όλος ο κόσμος να βγει από τη δύσκολη θέση που βρίσκεται και οικονομικά, αλλά και ψυχολογικά. Να μπορέσει να πάρει μια ανάσα και οι Αρειανοί να χαρούν τη σωτηρία της ομάδας. Μπορεί να ακούγεται λίγο περίεργο για τον Άρη αυτό, αλλά τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για την ομάδα και οικονομικά και μακάρι όλα να πάνε καλά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: