Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Kαι για τον Λούτσο τα ίδια έλεγαν!!

Ο Τάσος Νικολογιάννης θυμάται την συζήτηση που γινόταν όταν ήρθε ο Λουτσιάνο Φιγκερόα, με αφορμή την τεράστια μεταγραφή του Μλάντεν Πέτριτς στον Παναθηναϊκό!
Δεν ξέρω αν το έχετε συνειδητοποιήσει οι φίλοι του Παναθηναϊκού, αλλά η μεταγραφή του Πέτριτς είναι μία ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ, που αλλάζει επίπεδο την ομάδα. Είναι ένας παίκτης μπαρουτοκαπνισμένος σε μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα , όπως την Πρέμιερ Λιγκ και την Μπουντεσλίγκα, ενώ είχε σπουδαίες χρονιές στην Ελβετία. Παίκτες τύπου Πέτριτς είναι κόσμημα για το ελληνικό ποδόσφαιρο και πολυτέλεια για τον Παναθηναϊκό , που έχει ακόμα δυσκολίες στο οικονομικό και δεν έχει τη δυνατότητα να πληρώσει μεγάλα συμβόλαια.
Είχα γράψει πριν λίγες ημέρες ότι η μεταγραφή Πέτριτς θα ήταν βόμβα και επί πολυμετοχικότητας στον Παναθηναϊκό. Διότι πρόκειται για παίκτη μεγάλης κλάσης που μαζί με τον Μπέργκ μπορούν να κάνουν παπάδες στην επίθεση. Ξέρω, ότι θα αρχίσουν τα σχόλια από κάτω, όσων θέλουν να πικάρουν την μεταγραφή, ότι ο παίκτης είναι τραυματίας και άλλα τέτοια. (Ο τραυματισμός του , που είχε στην γάμπα έχει σχεδόν αποθεραπευτεί και σε δύο εβδομάδες το πολύ θα είναι έτοιμος).
Δεν πειράζει οι ίδιοι τα ίδια έλεγαν και πέρυσι για τον Φιγκερόα, που έδωσε την απάντησή του στο γήπεδο και έβαλε και γκολ μέσα στο Καραϊσκάκη. Και εγώ είχα πει , ότι η αποχώρηση του Φιγκερόα ήταν πλήγμα για τον Παναθηναϊκό και η απουσία του φάνηκε στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Ηταν, όμως, μία αναγκαστική αποχώρηση, αφού ο Φιγκερόα ήθελε ένα μεγάλο συμβόλαιο και το βρήκε στην Μαλαισία. Ο Πέτριτς δεν έχει το μυαλό του στα χρήματα αυτή την στιγμή, αλλά καίγεται για την επιστροφή του στην Εθνική ομάδα Κροατίας και την συμμετοχή του στο Μουντιάλ.
Και αυτό είναι το μεγάλο όπλο του Παναθηναϊκού σε αυτή την μεταγραφή. Θα έχει έναν Πέτριτς λυσσασμένο να παίξει, να βάλει γκολ και να πάει Μουντιάλ. Με αυτά που έχω δει τόσα χρόνια από τον Πέτριτς στο 50% της αξίας του να παίξει βάζει για πλάκα 10-12 γκολ σε έναν γύρο πρωταθλήματος στην Ελλάδα. Είναι παίκτης, που μπορεί να τρελάνει τον κόσμο της ομάδας με αυτά που θα κάνει.
Και που είναι μάστορας και στα στημένα. Θα με θυμηθείτε ότι ο Παναθηναϊκός με εκτελεστή τον Πέτριτς θα αρχίζει να βάλει γκολ και με απευθείας εκτελέσεις φάουλ. Λίγη υπομονή να τον δούμε στο γήπεδο...... 
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: