Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

«Στόχος η τετράδα»

aleksiou-610x350
Στον Arena FM 89,4 μίλησε ο προπονητής του Απόλλωνα Καλαμαριάς, Αλέξης Αλεξίου και μίλησε για τους στόχους της ομάδας του και την κατάσταση στη Φούτμπολ Λιγκ.
Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο παιχνίδι του κυπέλλου Ελλάδος μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ηρακλή.
Αναλυτικά δήλωσε ο τεχνικός του Απόλλωνα Καλαμαριάς:
Για τους στόχους του Απόλλωνα:
“Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι. Κοιτάμε τον επόμενο αγώνα τώρα και κάθε για μας κάθε αναμέτρηση είναι ένας τελικός. Στόχος μας είναι η τετράδα”.
Για τους παίκτες που θα έρθουν και θα φύγουν:
“Το υλικό το έχω δουλέψει μονάχα μια βδομάδα. Υπάρχουν οι αρμόδιοι που ξέρουν ποιοι παίκτες έχουν να προσφέρουν στον Απόλλωνα. Όσοι παίκτες μείνουν στην ομάδα θα ματώσουν τη φανέλα για να ανεβάσουμε τον Απόλλωνα ένα σκαλί”.
Για την κατάσταση της Φούτμπολ Λιγκ:
“Δε γνωρίζω γιατί υπάρχουν δύο όμιλοι. Σε αυτό το πρωτάθλημα υπάρχει ανισότητα. Πρέπει να υπάρχουν ομάδες και διοικήσεις που είναι σωστές και πληρώνουν όπως ο Απόλλωνας. Η κατάσταση που επικρατεί είναι ντροπή για το Ελληνικό ποδόσφαιρο”.
Για τις ομάδες που ξεχωρίζει:
“Η Κέρκυρα είναι μια ομάδα που έχει έμπειρο υλικό και από εκεί και πέρα ξεχωρίζουν η Νίκη Βόλου, ο Ηρακλής, εμείς και ο Γάζωρος. Αυτές είναι ομάδες που δείχνουν πως παλεύουν για τις πρώτες θέσεις”.
Για το Ηρακλής- ΠΑΟΚ στο πλαίσιο του κυπέλλου Ελλάδας:
“Ο ΠΑΟΚ σαφώς έχει τον πρώτο λόγο. Είναι ένα παιχνίδι από τα παλιά που έχει κάποιο ενδιαφέρον για την πόλη μας. Σίγουρα όμως ο ΠΑΟΚ έχει το πρώτο λόγο. Είναι λογικό επιπλέον να κάνει “ροτέισον” ο Στέφενς καθώς έχει πρωτάθλημα και Ευρώπη”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: