Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Μπαξεβανίδης στο Metropolis: «Περίμενα καλύτερο τον ΠΑΟΚ»

Για την ήττα της Ξάνθης από τον ΠΑΟΚ όπως και την συνέχεια των υποχρεώσεων της ομάδος του, μίλησε στο αέρα του Αθλητικού Metropolis και της εκπομπής «Στην Σέντρα», ο ποδοσφαιριστής της Ακριτικής ομάδας Μάκης Μπαξεβανίδης.

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι: «Για μας ήταν ένα άτυχο αποτέλεσμα, κάναμε μεγάλη προσπάθεια, μας αφήνει πικρία το σκορ, το παιχνίδι πήγαινε πολύ καλά και με μια ολιγωρία στην άμυνα δεχθήκαμε γκολ. Στο πρώτο ημίχρονο πιέσαμε τον ΠΑΟΚ και βρεθήκαμε μπροστά, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο δεν δεχθήκαμε ιδιαίτερη πίεση, παρόλα αυτά με δύο φάσεις στο τέλος βρεθήκαμε πίσω και χάσαμε. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο αυτό είναι η ομορφιά του, μην ξεχνάμε την ανατροπή στο τελικό του Τσάμπιονς Λίγκ με την Μάντσεστερ. Περίμενα κάπως καλύτερο τον ΠΑΟΚ, ίσως το γεγονός ότι δεν ήταν τόσο καλός, όπως και το ότι εμείς παρουσιαστήκαμε πολύ καλά, έβγαλε αυτό το αποτέλεσμα».

Για το ποιον παίκτη ξεχώρισε: «Ο Λούκας ήταν ιδιαίτερα δραστήριος στο παιχνίδι, μας δημιούργησε προβλήματα, αλλά σε γενικές γραμμές ο ΠΑΟΚ δεν ήταν σε καλή βραδιά».

Για τον στόχο της Ξάνθης: «Στόχος μας είναι η επιστροφή στις νίκες, ακολουθεί ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Πανθρακικό και κοιτάμε το καλύτερο δυνατό για την συνέχεια».Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: