Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Μάρτενς από Γενάρη, πρόταση σε Μπένγκα ο ΠΑΟΚ!!

Ο Μάρτενς πιέζει να παίξει από Γενάρη στον ΠΑΟΚ και ο Βέλγος είναι ακόμα πιο κοντά στην Τούμπα. Επιμένουν οι Ρουμάνοι για Μπένγκα και μιλούν για επίσημη κρούση στην Πετρολούλ. 
Ο Μαντούρο έκανε την πρώτη προπόνηση, αλλά τα μεταγραφικά δεν σταματούν για τον ΠΑΟΚ! Ο «δικέφαλος του Βορρά» φουλάρει να αποκτήσει από τώρα τον Μάαρτεν Μάρτενς και όλα δείχνουν πως ο Βέλγος θα παίξει σύντομα στην Τούμπα. Πληροφορίες του gazzetta.gr από την Ολλανδία μιλούν για έντονη πίεση του παίκτη προς τη διοίκηση, δεν είναι ευχαριστημένος με την παρουσία του στην Αλκμααρ και θέλει άμεσα τη μεταγραφή. Εξάλλου, και ο κόουτς της ομάδας, Ντικ Αντβοκατ τόνισε πως θα ήθελε τον Μάρτενς στην ομάδα, αλλά όχι... δυσαρεστημένο όπως είναι τη δεδομένη στιγμή. «Εγώ θέλω να μείνει στην ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν, όμως έχω μάθει πως ένας δυσαρεστημένος ποδοσφαιριστής ίσον κανένας» τόνισε.
Παράλληλα, οι Ρουμάνοι επιμένουν για τον Αλεξάντρου Μπένγκα της Πετρολούλ και τονίζουν πως η πρόταση του ΠΑΟΚ αγγίζει τις 800.000 ευρώ. Ο 24χρονος αμυντικός εξέφραση την επιθυμία του να παίξει στον «δικέφαλο του Βορρά» και η Πετρολούλ θα αποφασίσει σύντομα, με τον διεθνή παίκτη πάντως να πιέζει... Από τον ΠΑΟΚ πάντως δεν επιβεβαίωνεται κάτι τη δεδομένη χρονική στιγμή.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: