Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Κάντας στο Metropolis: «Ο Διούδης βαδίζει με σπασμένα φρένα»

Για τον Σωκράτη Διούδη, όπως και για τους λόγους που αποχώρησε από τον Άρη, μίλησε στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στην Σέντρα», ο πρώην προπονητής τερματοφυλάκων των κίτρινων Θόδωρος Κάντας.

Αναλυτικά:

Για τους λόγους αποχώρησης του: «Έχω αποχωρήσει από το παιχνίδι με την Βέροια και έπειτα. Τα πράματα από την πλευρά μου είναι απλά. Από την συμφωνία με Ηλιάδη δεν τηρήθηκε τίποτα, δεν ήμουν στην μισθοδοσία, ο Ηλιάδης είχε πληρώσει το 95% των υπαλλήλων, εγώ δεν είχα πληρωθεί και αποφασίσαμε να αποχωρήσω. Δεν μπορούσα άλλο να πληρώνω από την τσέπη μου, γιατί σκεφτείτε ότι πλήρωνα τα έξοδα μου, τον τελευταίο καιρό είχα δώσει περισσότερα από 3.500 ευρω από την τσέπη μου.

Η απάντηση του Ηλιάδη ήταν πως τα πράματα είναι πολύ δύσκολα, αλλά εγώ του απάντησα πως ενώ όλοι είναι στην μισθοδοσία και αυτό μείωνε την προπονητική μου ταυτότητα. Μου έδινε έναντι να περνάω τα Σαββατοκύριακα, ώσπου ήρθε το παιχνίδι με την Βέροια, όπου κατάλαβαν πως μπορούν να πορευτούν χωρίς εμένα. Επειδή έχω μάθει να μιλάω με αριθμούς έχουμε δει τα αποτελέσματα ως τώρα. Στο παιχνίδι με την Ξάνθη αποφασίστηκε πως δεν θα έπαιζε ο Διούδης, στον Παναιτωλικό αγωνίστηκε ο Διούδης και γενικά στα παιχνίδια με τον Μιλίνκοβιτς είδαμε τα αποτελέσματα και βλέπουμε και τώρα τι έχουμε».


Για τον Διούδη: «Πολλά πράματα σε έναν τερματοφύλακα πέρα από ταλέντα είναι και το θέμα διαχείρισης. Πάρτε παράδειγμα από τον Καπίνο, που σε κάποια παιχνίδια είναι στον πάγκο, εκεί οι άνθρωποι έχουν μια σωστή διαχείριση. Ο Διούδης έχει τόσα συνεχόμενα παιχνίδια και εκεί ασκείται πίεση. Στο χθεσινό παιχνίδι το βάρος έγινε δυσβάσταχτο μετά το 0-1 στο δεύτερο λεπτό. Ο Διούδης πάει με σπασμένα φρένα. Αν ήμουν εγώ στον Άρη τώρα θα τον ξεκούραζα».
Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: