Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Έμπλεξε για τα καλά ο Πανιώνιος!!

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδος, έκανε ο Αιγινιακός που επικράτησε εντός έδρας (1-0) του Πανιωνίου. Χαμένο πέναλτι από τον Κολοβό στο 87ο λεπτό.

Έμπλεξε για τα καλά ο Πανιώνιος!
Θα χρειαστεί να ιδρώσει πολύ στη ρεβάνς της Νέας Σμύρνης ο Πανιώνιος, αν θέλει να προκριθεί στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι Νεοσμυρνιώτες ηττήθηκαν με σκορ 1-0 από τον Αιγινιακό, ο οποίος μετά τον ΠΑΣ Γιάννινα, ονειρεύεται να πετάξει εκτός θεσμού ακόμη μία ομάδα της Σούπερ Λίγκας.

Πάντως όλα θα κριθούν στην ρεβάνς που θα πραγματοποιηθεί στις 23 του μήνα στην Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο να έχει δύσκολο έργο όπως φαίνεται.

Το ματς:

Ο Πανιώνιος μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και στο 7' έκανε την πρώτη του ευκαιρία με το πολύ καλό σουτ του Δημήτρη Κολοβού έξω από την μεγάλη περιοχή του Αιγινιακού, να περνάει λίγο έξω από το δοκάρι του Τόλιου. Άμεση η απάντηση των γηπεδούχων, ένα λεπτό αργότερα, από τον Μιτόβ με το σουτ του τελευταίου να εξουδετερώνει με δυσκολία ο Παπαδόπουλος.

Ο Αιγινιακός δεν σταμάτησε και στο 15΄έκανε την δεύτερη αξιόλογη ευκαιρία του με τον Φαμπίνιο να έρχεται ως τρέιλερ στο γύρισμα του συμπαίκτη του και να σουτάρει άστοχα.

Το πρώτο 45λεπτό έκλεισε με τις δυο ομάδες να μην κάνουν καμία φάση, με τον Αιγινιακό να «πατάει» καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς όμως να καταφέρει να εκμεταλλευτεί την υπεροχή του.

Στο δεύτερο μισό το σκηνικό άλλαξε και ο Πανιώνιος ήταν πιο δραστήριος σε σχέση με το πρώτο. Το παιχνίδι αρκέστηκε πιο πολύ σε μονομαχίες κέντρου ανάμεσα στους 22 ποδοσφαιριστές.

Στο 65ο λεπτό ο Παναγιώτης Γιαζιτζόγλου με εκτέλεση πέναλτι έδωσε το προβάδισμα στον Αιγινιακό. Μετά το γκολ οι φιλοξενούμενοι αύξησαν την πίεση τους, με τον Καπάνταη να κερδίζει πέναλτι στο 87ο λεπτό.

Ο Κολοβός όμως έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει από τα 11 μέτρα καθώς τον νίκησε ο Τόλιος, ωστόσο ο Αιγινιακός δεν είχε πει την τελευταία του κουβέντα και στο 90+3΄παραλίγο να πετύχει και δεύτερο τέρμα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Πανιώνιος: (Κώστας Παναγόπουλος) Παπαδόπουλος, Πάνος, Κουλουχέρης, Λαμπρόπουλος, Κούρος, Ντούνης(61΄Μπούζας), Παντίδος(77΄Παναγιωτούδης), Καλτσάς, Λάσνικ, Κολοβός, Αραβίδης(73΄Καπάνταης)

Αιγινιακός: (Κώστας Νικολαΐδης) Τόλιος, Κιβρακίδης, Λιόλιος, Σαμαράς, Γιαζιτζόγλου, Φαμπίνιο, Πέντα, Χατζής, Μιτόβ(68΄Κουτσοσπύρος), Γκέσιος(84΄Γεωργίου), Δεμιρτζόγλου Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: